Як нанести рівну розмітку довжиною від 15 до 50м? (частково суцільна, частково ні) Цікавить напівавтоматичний спосіб, потрібно буде обновляти раз в місяць. (учбовий майданчик). Також приймаю поради по матеріалах
На перший раз, замов спеціально навчених людей, щоб гарно зробили. Це не зовсім дорого. Ми в дворі так і зробили, своїми силами вийшло б не дешевше (нормальною фарбою), але точно було б убого. А потім, купиш в них же фарбу і будеш підмальовувати.
п.с. в дворі розмітка живе вже зо два роки. На краях, звісно, позатиралась, але вцілому тримається.
San40S 24.02.2020 23:31 пишет: На перший раз, замов спеціально навчених людей, щоб гарно зробили. Це не зовсім дорого. Ми в дворі так і зробили, своїми силами вийшло б не дешевше (нормальною фарбою), але точно було б убого. А потім, купиш в них же фарбу і будеш підмальовувати.
п.с. в дворі розмітка живе вже зо два роки. На краях, звісно, позатиралась, але вцілому тримається.
sk73 24.02.2020 23:21 пишет: отбейте малярной нитью (отбивочный шнур) - и будет вам ориентир
Подивився в ютубі - прикольна річ. А на яку дистанцію його найоптимальніше використовувати? 3-5-7м...
я больше трёх метров - не отбивал))
возьмите обычную тонкую верёвку, натрите её мелком цветным детским, и попробуйте отбить на максимум - сколько получится если дорога не с холмами-ямами, то наверное метров до 10 можно
sk73 24.02.2020 23:21 пишет: отбейте малярной нитью (отбивочный шнур) - и будет вам ориентир
Подивився в ютубі - прикольна річ. А на яку дистанцію його найоптимальніше використовувати? 3-5-7м...
я больше трёх метров - не отбивал))
возьмите обычную тонкую верёвку, натрите её мелком цветным детским, и попробуйте отбить на максимум - сколько получится если дорога не с холмами-ямами, то наверное метров до 10 можно
San40S 24.02.2020 23:31 пишет: На перший раз, замов спеціально навчених людей, щоб гарно зробили. Це не зовсім дорого. Ми в дворі так і зробили, своїми силами вийшло б не дешевше (нормальною фарбою), але точно було б убого. А потім, купиш в них же фарбу і будеш підмальовувати.
А скільки приблизно коштував метр погонний?
Та вже 2 роки пройшло, я й не пам‘ятаю. Ми тоді рахували, щоб самим фарбувати, то виходило +/- в ту ж ціну. Дешевше не буде, хіба що Ви крейдою будете малювати)) Таких контор гуглиться, а набрати і запитати, то дві хвилини часу
По мотивам отбивочного шнура - лазерный уровень закрепить где-то на высоте метра-двух (фотоштатив, крыша машины) и по лучу рисовать контур. Можно взять в аренду на день-два. Правда работать лучше в пасмурную погоду или в сумерках, на солнце луч не видно.
я юзал в деццтве обычный шпагат натертый мелом, двое натянули - один чпокнул
щас понапридумывали всякое...
Инженегр 25.02.2020 21:39 пишет: лазерный уровень закрепить где-то на высоте метра-двух Правда работать лучше в пасмурную погоду или в сумерках, на солнце луч не видно.
очечи специальные есть, чтобы луч лазера видеть днем