В чому саме ти вбачаєш "тупість"? Украіна сьома за кількістю населення (якщо вірити в цифру "43млн") у Європі і перша за кількістю нових випадків та смертей за передостанню добу - це прості факти, можеш з ними посперечатись
И в Украине вылечено в 6 раз больше граждан, чем в Дании. Так что, там у себя думайте про медицину. Норм логика?
Ти не плутаєш раптом ФАКТИ (це те, що навів я) із їх ІНТЕРПРЕТАЦІЄЮ (це те, чим зайнявся ти)?
...
В чому саме ти вбачаєш "тупість"? Украіна сьома за кількістю населення (якщо вірити в цифру "43млн") у Європі і перша за кількістю нових випадків та смертей за передостанню добу - це прості факти, можеш з ними посперечатись
И в Украине вылечено в 6 раз больше граждан, чем в Дании. Так что, там у себя думайте про медицину. Норм логика?
Ти не плутаєш раптом ФАКТИ (це те, що навів я) із їх ІНТЕРПРЕТАЦІЄЮ (це те, чим зайнявся ти)?
и призовые места начал тоже я раздавать в провокационном тоне?
...
Я ж не знав, що хтось мої пости читатиме вголос, із інтонацією та "тоном" В тебе є заперечення щодо фактів, ні?
...
Я ж не знав, що хтось мої пости читатиме вголос, із інтонацією та "тоном" В тебе є заперечення щодо фактів, ні?
Тон - это не только хар-ка цвета. И я не про факты, а твои тупые вбросы, перечитай мой пост.
Это не он начал, с самого утра призовые места раздавали журналюги со ссылкой на Worldometer.
Хорошие новости
8 февраля 2021 года
Президент Украины Владимир Зеленский провел телефонный разговор с председателем правления, главным исполнительным директором фармацевтической компании Pfizer Альбертом Бурлой. (c) president.gov.ua
6 квітня 2021 року Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла. (c) president.gov.ua
...
Тон - это не только хар-ка цвета. И я не про факты, а твои тупые вбросы, перечитай мой пост.
Я все-ше не розумію - як фактична інформація може бути "тупою" - вона може бути правдивою чи неправдивою, актуальною чи неактуальною - але "тупою"?..
Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла.
А Альберт этот - точно в курсе, что он уклал договор с Зеленским?
Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла.
А Альберт этот - точно в курсе, что он уклал договор с Зеленским?
Должен. Ведь даже Байден в восхищении от найивеличнейшего а тут как-то рядовой директор
Хорошие новости
8 февраля 2021 года
Президент Украины Владимир Зеленский провел телефонный разговор с председателем правления, главным исполнительным директором фармацевтической компании Pfizer Альбертом Бурлой. (c) president.gov.ua
6 квітня 2021 року Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла. (c) president.gov.ua
Да, вот Степанов информирует
Хорошие новости
8 февраля 2021 года
...
Да, вот Степанов информирует
Я помню анекдот: Дед на приеме у сексопатолога: — Доктор, больше 3-х раз в неделю с женой не получается. — Дед, а лет тебе сколько? — 85. — Дед, ну это же превосходно! — Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95! — Ну так и вы говорите!
"Министр Степанов лично гарантировал и на встрече с фракцией "Слуга народа", и на совещании у президента Украины, в Министерстве здравоохранения, что со второй недели, где-то с 15 февраля, начнется вакцинация первыми дозами вакцины, которые поступят в Украину по системе COVAX. Это будет вакцина Pfizer", - сказал Радуцкий в эфире программы "Подробности недели" на телеканале "Интер" в воскресенье.
Главный санитарный врач Украины Виктор Ляшко заявил, что до конца 2021 года в Украине все желающие смогут получить по две дозы вакцины против коронавируса
"Мы строили свою стратегию так, чтобы использовать 250 тыс. доз вакцины из 500 тыс. поставленных на протяжении первых 28 дней и на 29-й день вернуться к повторной вакцинации. Но ВОЗ опубликовала информацию, что наибольшая эффективность повторной вакцинации - на 8-12-ю недели. В Украине будут проводить повторную вакцинацию на 12-ю неделю", - сказал он.
Президент України Володимир Зеленський контролює, щоб Україна була серед перших країн, які зможуть закупити вакцину проти COVID-19, щойно вона з'явиться. Про це повідомив його офіс у суботу, 25 липня.
"Наші дипломатичні контакти та світові ресурси повідомляють про те, що вакцину виготовляють уже в кількох країнах. Навіть якщо вона буде готова наступного року, Україна має бути серед перших країн, які матимуть змогу закупити вакцину. Ми повинні думати про це вже зараз. Весь світ шикується в черги", - наголосив Зеленський під час наради щодо епідемічної ситуації в країні.
Интересно, а компания Pfizer тоже выставила условия засекречивания цены и поставку только через прокладку?
Интересно, а компания Pfizer тоже выставила условия засекречивания цены и поставку только через прокладку?
Да пусть через кого угодно везут лишь бы привезли и кололи.
Бинго! Степанову - Пять!
рамочный договор это еще не контракт на поставку. это только озвучивание желаний
Бинго! Степанову - Пять!
Із плюсом!
"Міністр охорони здоров’я Максим Степанов прогнозує, що Україна зможе повністю подолати пандемію коронавірусу до кінця 2021 року.
Про це він сказав в ході засідання уряду.
«Я впевнений, що нам вдасться переконати 70% дорослого населення України прийти в пункти щеплень і зробити вакцинацію. Я впевнений, що до кінця 2021 року нам вдасться повністю перемогти коронавірусну хвороба», — заявив глава МОЗ." https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/koron...i-50152644.html
мне вот другое интересно. Компания Пфайзер хоть про это знает Что там балаболы в дорогих куртках вещают у нас.
Я все-ше не розумію ...
Я ж не виноват в этом Перечитай еще раз мои посты, и еще раз.
«Я впевнений, що нам вдасться переконати 70% дорослого населення України прийти в пункти щеплень і зробити вакцинацію. Я впевнений, що до кінця 2021 року нам вдасться повністю перемогти коронавірусну хвороба», — заявив глава МОЗ." https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/koron...i-50152644.html
Вот если б они вместо того чтоб "переконувати" дали возможность получить вакцину тем, кого убеждать не нужно...