Тільки що дивився Vitals Am 6.5-110w mini в тернеті,пише забору води з ємності нема і шланг 8 м, хз кому вірити)
вірити мені і офіційному сайту Віталс, у них є кілька відео по ній) забір з ємності є шланг 5 метрів в мене всі сусіди по гаражу таку купили, бо бере з каністри і норм тиск ще й компактна, тому не займає багато місця
Одна вже 3 роки (у батьків), дві (у мене і брата) осінню буде 2 роки. Одну брав на Розетці, одну на Фотосі, одну на Віталсі. Обирав де дешевше (по акції) і які плюшки бонусом давали. Де вироблені якось навіть не звертав уваги, а папери десь в гаражі, тому зараз не гляну. В мене з ємності кожні вихідні миє авто, інколи два (зрозуміло, що зимою не мию і забираю тушку в квартиру). У батьків і брата з водопроводу, коври теж перуть. Але попередньо роблю для мийки затінок, бо процес довгий, краще перестрахувтись щоб не перегріти на сонці.
Одна вже 3 роки (у батьків), дві (у мене і брата) осінню буде 2 роки. Одну брав на Розетці, одну на Фотосі, одну на Віталсі. Обирав де дешевше (по акції) і які плюшки бонусом давали. Де вироблені якось навіть не звертав уваги, а папери десь в гаражі, тому зараз не гляну. В мене з ємності кожні вихідні миє авто, інколи два (зрозуміло, що зимою не мию і забираю тушку в квартиру). У батьків і брата з водопроводу, коври теж перуть. Але попередньо роблю для мийки затінок, бо процес довгий, краще перестрахувтись щоб не перегріти на сонці.
Дякую, щавтра позвоню до них. Оце ще думаю щоб шланг зразу довший взяти, там з дорожчої моделі є 7 м шланг за додаткову плату, бо 5 наче коротко. Ще раз дякую.
Тегеран 09.08.2025 23:14 пишет: у такому випадку на ціну приладу.
Чим дорожче, тим краще? Дякую.
навпаки. все рівно тиск з каністри завжди буде менше тиску з водогіну. так що помпа помірно буде умирати через брак охолодження. повільно їде у ремонт або на смітник. так що навіщо платити більше. ви ж готові купляти кожні 3-5 років нову? те ще усі сусіди користуються не означає що так ПРАВИЛЬНО робити. зручно-так. правильно-ні.