І знову підніму тему Рік на Бош безкаркасних-досить пристойно, але зимою стало видно шматочки де вже розмазує.
В мене комплект Бош Аеротвін (безкаркасні) відслужив роки з чотири, якщо не більше. Скло, від крупного бруду (разом з ним і, іноді, самі двірники) - потрібно вимивати самому, вологими серветками.
Ну я інколи задивляюсь на авто в потоці і навіть з вулиці бачу як "якісно" в них чистять щітки) Тому так,допускаю що і більше 4 років може прослужити щітка
беру в эпике по 100-300грн безкаркасные, минимум на год хватает, иногда на 2-3
Ну я інколи задивляюсь на авто в потоці і навіть з вулиці бачу як "якісно" в них чистять щітки) Тому так,допускаю що і більше 4 років може прослужити щітка
Останні пару років - було вже не ідеально чисто, але все ще дуже навіть ок (лише треба було лити більше омивача). Забув, ще один інгридієнт довгої служби двірників - гарний омивач.
беру в эпике по 100-300грн безкаркасные, минимум на год хватает, иногда на 2-3
в Епіку по 100 не бачив
Зараз на брсм якісь безкаркасні по 99/ один двірник. Хтось брав?
А розміри різні,чи якийсь один? Шукаю як раз собі,завтра заїду гляну?
Cтояли рідні БОШ (машині було 10+р), це було ще на попередній машині, купив на двірниках.юа такіж самі, відходили один сезон. потім поставив резинки з АШАНУ, відходили 2 сезони, потім купив тут у комрада, собі та дружині на машину, відходили рівно один сезон.
На теперишній машині, стояли ще рідні БОШ, бельгіум. Знаючи, що крім заводських, Бош лайно, купив Валео. Вони на 10% дорожчі за БОШ, 3 дні і пасажирський почав рипіти . З виду упаковка і якість оригінал....
Виходить, окрім резинок, якісних двірників немає в продажу?
Були різні, якщо купиш то відпиши як вони
Чоловік теж після рідних експериментував і все невдало. У підсумку замовив резинки з аліку і періодично змінює.
Оно є і по 40 грн
А де це таке е?
на ценнике-Ашан
Чоловік теж після рідних експериментував і все невдало. У підсумку замовив резинки з аліку і періодично змінює.
є такий бренд Valeo - вони не дешеві але якість гарна, бош у порівнянні гімняна підробка на двірники з троєщинського ринку
На теперишній машині, стояли ще рідні БОШ, бельгіум. Знаючи, що крім заводських, Бош лайно, купив Валео. Вони на 10% дорожчі за БОШ, 3 дні і пасажирський почав рипіти . З виду упаковка і якість оригінал....
Виходить, окрім резинок, якісних двірників немає в продажу?
із власного досвіду є таке спостереження, чому рідні з заводу краще ніж покупні - бо перші працюють на новому склі, теж після рідних не міг підібрати якісні, але от два роки тому спіймав камінь в скло і по страховій у офіціалів замінив його, в той же день поставив нові Бош Аеротвін, вистачило майже на два роки і 50к пробігу, до цього ще на Твінго їздив на поліровку скла, після процедури замінив щітку (там одна 650 мм на все скло) на Чемпіон, який пропрацював наступні 5 років і майже 60к пробігу
Вчера заехал глянуть,они все короткие,я даже не знаю на какую это модель авто,на заднее стекло разве что
...
Вчера заехал глянуть,они все короткие,я даже не знаю на какую это модель авто,на заднее стекло разве что
Дивлячись на якій заправці. Я вчора теж на одній був то да там тількі короткі, а на другій тоді бачив багато розмірів були і 600 і 650 і меньше
Темі АП. Поділіться, хто має свіжий успішний досвід придбання сабжу? Цікавлять безкаркасні передусім.
В розділі Реклама тема "Хорошие и недорогие дворники Heyner, Elegant и др." Брав Heyner безкаркасні, в комплекті ще й додаткові резинки йшли. Якість не гірше Бошу, що купував раніше.
Темі АП. Поділіться, хто має свіжий успішний досвід придбання сабжу? Цікавлять безкаркасні передусім.
в мене на зиму гібриди а на літо безкаркасно
в мене на зиму гібриди а на літо безкаркасно
які саме, де брав?
В розділі Реклама тема "Хорошие и недорогие дворники Heyner, Elegant и др." Брав Heyner безкаркасні, в комплекті ще й додаткові резинки йшли. Якість не гірше Бошу, що купував раніше.
знаю про цю тему та ці харошиє і нєдорогіє хейнери, навіть брав їх вже пару разів...але мені чомусь не щастить з ними, за декілька днів/тижнів вони потрапляли у смітник, бо якість жахлива була, але це давно вже було, кілька років тому...можливо, зараз їх якість стала значно краща?
А у вас, ті що не гірше Бошу(хоча, судячи з відгуків навіть у цій темі - ще той шлак ), вони вже скільки часу бездоганно труть?