В начале месяца можно было купить литры на смарт карту были по 7-09.
Поставил приложение КЛО, не нашел там покупки топлива. Или я что-то делаю не так, или мне надо ехать на заправку для покупки "на смарт карту"? П.с. Выяснил, что в UPG бонусы не начисляются при покупке топлива онлайн.
Чтобы купить карту и потом литры на нее у кло нужно ехать на заправку. По моему она одна такая была. У меня сейчас такая карта с литрами купленными по 10 грн .
Купил 1000л по 7.70 на UPG через приложение. Там хоть нет срока?
Upg теж продає з додатку, без терміну дії.
а прочитати договір було складно перед оплатою? Там чітко вказаний срок дії!
Чтобы не быть таким же ....... (сами слово подберете), как предыдущий автор, то сообщу, что в правилах написано, что срок действия купленного топлива - 6 месяцев с момента последней активности (транзакции). Что подразумевается под активностью, точно не определено, но предположу, что это момент последней покупки топлива. Поскольку в приложении дат нет, это значит, что учет по датам ведется только у продавца, и каким образом - не известно.
... в правилах написано, что срок действия купленного топлива - 6 месяцев с момента последней активности (транзакции). Что подразумевается под активностью, точно не определено, но предположу, что это момент последней покупки топлива. Поскольку в приложении дат нет, это значит, что учет по датам ведется только у продавца, и каким образом - не известно.
Даты UPG-активностей можно глянуть в личном кабинете на сайте
Все вірно, мінімум раз в 6 місяців потрібно їздити на заправку та використовувати свою картку та паливо з неї. Це проблема? Гадаю ніхто не планував своїм внукам передавати паливну картку
Доброго. Підніму тему, так як є думки перед підняттям акцизу взяти літрів 1000 бензину. По UPG умови (термін дії ) змінили чи ні? КЛО я так зрозумів термін жорстко обмежив. Авіас безстроково. Хто ще є з довгим терміном, або безтерміново.
Купив сьогодні у вога в додатку. Небагато поки, по 50 літрів 95 звичайного і мустанга. Пишуть, що зобовʼязуються видавати придбане пальне протягом 3-х років з моменту купівлі. Але можуть і перерахувати.
Думаю, не найгірші умови. До того ж, бонуси зарахували як при заправці, а поки бонус високий, то чом би й не скористатися ну і поруч із норм заправок біля мене лише вог, хоч я його і недолюблюю чомусь - так історично склалось
КЛО підняв сьогодні, UPG лежить додаток в розділі купівлі палива.
Укрнафта ще тримає ціну, але їх талони продають якісь невідомі люди через телефони, які наклеєні на склі на АЗС.
КЛО підняв сьогодні, UPG лежить додаток в розділі купівлі палива.
Укрнафта ще тримає ціну, але їх талони продають якісь невідомі люди через телефони, які наклеєні на склі на АЗС.
Кло навіть не знав,що продають талони. Але пишуть 60 днів і саме талони,а не літри. АНП 95 по 44 в додатку
Добрав по 44 Авіас Але не очікував, що вони в останній день будуть палки ставити))
Кло навіть не знав,що продають талони. Але пишуть 60 днів і саме талони,а не літри.
3 месяці термін дії талони як гроші виглядають
Кло навіть не знав,що продають талони. Але пишуть 60 днів і саме талони,а не літри.
3 месяці термін дії талони як гроші виглядають
То мабуть за паперові. А я за електронні в додатку.