Подскажите кто с этим сталкивался или может поставил себе на авто. Мне на рабоет один чел сказать что общался както с одним вазоводом ( 10ка) так у него стояла такая фича , по деньгам конешно дешевле ксенона, но уступает ему не сильно по качеству света. Или может хватит купить "жирные" лампы? хотя это будет напряг на гену, насколько я понимаю. Расскажите, подскажите, буду благодарен )
Есть обычные галогенки, а есть ксенон. Это если не рассматривать только появляющиеся на прототипах светодиодные фары головного света...
Ни одна лампочка +50, + 70 или + скоко-то там не светит и близко, как ксенон 4200 или 6000...
Недавно вынужден был проездить неделю на своих старых галогенных лампах, затем опять вернул ксенон. Прозрел как и год назад, когда я его поставил Примерно такое же прозрение у всех клиентов, кто пробует его впервые
На базаре предлагали какието лампы Варта , мол учучшенные и все такое , за 90 грн. за пару, но я так понял что они не намного улучшат освещение дороги, но и ксенон ставить не собираюсь, расходов и так хватает )
Аналога ксенону нема. Є галогенові лампи з вольфрамовою ниткою розжарювання, і є ксенон - газорозрядні лампи, де між електродами горить дуга. Інша справа, що ксенон є так би мовити "породистий", а є колгоспний, лампи якого виготовляються з цоколем, як у галогенових ламп і призначений він для установки в звичайні, не ксенонові фари. Світить він гірше, ніж оригінальний ксенон, але краще за будь-які галогенки. При ціні мінімум 200 з гаком умовних одиниць за комплект. Виходів для покращення освітлення я бачу декілька. 1. Справні головні фари з фірмовими лампами (Осрам, Філіпс). І не варто захоплюватись різними Кул Блю, Блю віжн і т.п. - вони, якщо дивитись на фару, ніби світять яскравіше, але дорогу насправді освітлюють гірше, на власному досвіді переконався. 2. Додаткові протитуманки, в купі з головним ближнім дають хороший результат. Тільки протитуманки не китайські лінзовані, а нормальні - хелла, або, на худий кінець російський осввар чи польський весем. 3. Колгоспний ксенон - тобто ксенон для галогенових фар. Тут трохи засада - якщо їздити в Європу, там можуть бути проблеми. Якщо фари роздільні - окремо ближнє і дільнє, то все просто - в ближні ксенон, дальні залишаються галогеновими. А от якщо фари суміщені, з лампами Н4, то або бі-ксенон (дорого і не надто надійно), або залишати тільки ближнє ксенонове, і доставляти для дальнього окремі прожектори. 4. Ставити додаткові фари ближнього світла - галогенові чи ксенонові. Сам зараз опрацьовую цей варіант. Є Лінзи Хелла 50 мм і 90 мм, як для галогенок, так і для ксенону. Але для них треба доробляти корпус фари і коректор. Як щось з цим вирішу, то поділюся.
Вот мне как раз предлагали "Осрам + 30 " тоесть они на 55 ват , а светят как будто 85 , вот и задумался я, стои ли такие ставить или может можно в фаре блок освещения поменять (или как оно там правильно называется) что бы уже "боевой узел" головного света был. Я боюсь что-то покупать, по той причине что лампа могут не подойти и т.п., т.к. машина у меня относительно недавно посему не разобрался даже с самых элементарных вещах ,а советчиков на базаре уйма, им лишь бы продать свой товар
З галогенок я б радив Осрам Сільверстар +50% Найкращі з галогенових, які в мене стояли за 18 років І обережно, щоб не продали б/у, я на таке вже попадався. На колбі не має бути ні пилинки. Ну і колбу при заміні пальцями не чіпати!
В ответ на: З галогенок я б радив Осрам Сільверстар +50% Найкращі з галогенових, які в мене стояли за 18 років І обережно, щоб не продали б/у, я на таке вже попадався. На колбі не має бути ні пилинки. Ну і колбу при заміні пальцями не чіпати!
надо брать дополнительные детали или подойдут без проблем ? я просто фару еще не разбирал)
В інструкції до машини написано, лампи з яким цоколем підходять. Наприклад, в зубилах лампа з цоколем Н4, це лампи з двома спіралями - для ближнього і дального світла. В 2110, здається, фари роздільні? Тому там може бути цоколь Н7, або щось таке.
В ответ на: В інструкції до машини написано, лампи з яким цоколем підходять. Наприклад, в зубилах лампа з цоколем Н4, це лампи з двома спіралями - для ближнього і дального світла. В 2110, здається, фари роздільні? Тому там може бути цоколь Н7, або щось таке.