А як встановити правильний час на двозоному лічильнику?
Хіба для них немає "сигналів точного часу" що розсилає *енерго?
А на скільки збився? Може навпаки, треба цим користуватися.
Там, можливо, є журнал подій (і можна буде прочитати, коли саме він збився). Тому, я б краще цим не користувався. Я не пригадую, щоб на лічильниках ставили якісь кнопки. Вони налаштовуються через інтерфейси зв'язку. Якщо збився час - можливо, злетіли і інші якісь налаштування, тобто, досить ймовірно, що лічильник несправний. Я би пошвидше звернувся до поставщика електроенергії, чи як там вони зараз називаються.
Та чим там користуватись ? Загнати садове товариство в борги і сидіти потім без світла?
Тут проблемка в тому, що батько в приступі економії купив лічильник, який не параметризується *обленерго
І от я думаю - може не дарма це вони просять купляти тільки певні моделі?
Никак, иначе бы ты постоянно мухлевал с дневным/ночным временем Сигналов никаких нет, там стоит батарейка, срок службы которой то ли 8, то ли 10 лет (написано в инструкции) и без срыва пломб она недоступна. По истечении времени счетчик сдаешь на поверку и батарейку меняют, время настраивают. На даче двухзонный счетчик, часы тоже убежали минут на 15 вперед, счетчик лет 7 или около того, точно не помню.
У мене також за рік збився час на 10хвилин. Але це не критично. Якщо вас це бентежить,то краще звернутись до постачальника електричної енергії,це їх "парафія", перелаштують час.
Та там півтори години різниця...
Та там півтори години різниця...
Счетчик какого года? Но в любом случае, действия видятся как в случае поломки счетчика.
у поставщика услуги по крайней мере в киеве ДТЕК https://www.dtek-kem.com.ua/ua/services#929 там есть услуги ну и есть интересующая вас услуга "На екрані лічильника відображається неправильна дата чи час" просто заказываете онлайн, они сами с вами связываются и приходят приводят время в норму для вас это должно быть бесплатно