А от тільки цей номер постанови про порушення ПДР відображається автоматично в моєму електронному кабінеті водія. Тому що три останні цифри посвідчень водія ОДНАКОВІ., що в нього, що в мене. І якимось чином, ця постанова про порушення ПДР потрапила до мого Кабінету.
Система - ацтой, якщо матчить постанови по трьом останнім цифрам посвідчення водія. Цікаво, що буде у виконавця і в "рубіж" при цьому світитись... Або система ацтой, бо дозволяє чужим постановам попадати до чужих людей в "кабінет" Або систему глючить (неслабо так), а все, що розповіла тобі дівчина з 10го віконечка - звичайне бла-бла-бла для заспокоєння клієнта. Не думаю, що вона знає справжню причину, як мінімум треба читати логи, алгоритми обробки постанов і дивитись, що записано в базі даних, щоб зробити якісь висновки.
Саме головне - ти заяву про це неподобство написав, в канцелярії зареєстрував? Бо ці всі розмови можуть залишитись розмовами, на жаль.
Заява написана, зареєстрована. Чекаю відповіді. Тему можна закривати.
Люди, будьте добрішими. Це стосується всіх, всіх., всіх
Завербовали.
Не з метою лошити - тільки нагадати, що всі спілкування з держустановами мають бути в письмовій формі.
Завербовали.
Нєєє... просто поспілкувались, Всім порада, ;не боятись, йти доводити свою невинуватість., спокійно, без лишних емоцій.
Завербовали.
Нєєє... просто поспілкувались, Всім порада, ;не боятись, йти доводити свою невинуватість., спокійно, без лишних емоцій.
Еще можно писать по электронке. Не вставая с дивана
Обов'язково.
И шо?
Буду час від часу заглянути в кабінет, кажуть що кожен вхід 6 грн.
вход в кабинет водителя 6 грн.? это что за кабинет такой? тут кабинет водителя бесплатный вход
Когось зупинили, і написали;без необхідних документів.
Нагадало, як в 90-ті у мене були дані та адреса одного однокласника набридливого, і коли нас на вулиці ловили мєнти, я представлявся ним і називав всі дані. Вони перевіряли, щось собі записували і відпускали.
Може у тут подібне щось прокатило?
Когось зупинили, і написали;без необхідних документів.
Нагадало, як в 90-ті у мене були дані та адреса одного однокласника набридливого, і коли нас на вулиці ловили мєнти, я представлявся ним і називав всі дані. Вони перевіряли, щось собі записували і відпускали.
Може у тут подібне щось прокатило?
Ні Афтоматіка помилково притягла у мій кабінет, чужу постанову
Не з метою лошити - тільки нагадати, що всі спілкування з держустановами мають бути в письмовій формі.
Тож написано зверху, що заява зареєстрована та подана
Буду час від часу заглянути в кабінет, кажуть що кожен вхід 6 грн.