Чи є хто займається постачанням в Україну НОВИХ веліків - що б придбати собі із знижкою ? Хочу МТБ хардтейл на 29" колесах з подвійним ободом, готовим до безкамерки ,усі втулки , каретка та педалі - на "промах" , гальма - дискові гідравлічні від Shimano , перекидки, манетки , система та касета- від Shimano чи Sram ; перевагу віддаю одному з брендів : Cannondale,Merida,Ghost , Giant.
Велопланета, есть хорошая скидка там
Чи є хто займається постачанням в Україну НОВИХ веліків - що б придбати собі із знижкою ? Хочу МТБ хардтейл на 29" колесах з подвійним ободом, готовим до безкамерки ,усі втулки , каретка та педалі - на "промах" , гальма - дискові гідравлічні від Shimano , перекидки, манетки , система та касета- від Shimano чи Sram ; перевагу віддаю одному з брендів : Cannondale,Merida,Ghost , Giant.
Рекомендую, брали там Giant 26 для сына и CUBE 26 жене и мне 29, там же и обслуживаем.
разве уже кто-то смог предложить цены ниже drivesport?
Це роздрібні продавці, хотілося б вийти на гуртового постачальника , наприклад ,представництво »Merida» в Украіні.
так вы же один будете брать а не оптом)
Чого мені здавалось що вели в Україну всі возять самі. ( опт відсутній у бренду, магазини напряму працюють )
Чого мені здавалось що вели в Україну всі возять самі. ( опт відсутній у бренду, магазини напряму працюють )
Я теж так думав доки не поспілкукався з офісним працівником представництва одного відомого бренда . Наразі деякі магазини - точніше , потужні мережі - самі якось завозять , інші - через представництва. Зараз вже формують передзамовлення на модельний ряд 2021 року - постачання деяких марок заплановано на січень-лютий 2021р6 інших - вже на жовтень 2020 р
Візьму оптом. Що б на всіх родичів було. Шо б двічі не їздити купляти)
Візьму оптом. Що б на всіх родичів було. Шо б двічі не їздити купляти)
Когда то велокиев формировал хотелки на будущий сезон, и цена была ниже продажной в розницу. Возьми сразу десяток, может сделают приличную скидку
50 ! Гуляти так гуляти !
Драйв спорт - там всегда скидки. Норм бренды, советую Jamis - убить тупо почти нереально
Драйв спорт - там всегда скидки. Норм бренды, советую Jamis - убить тупо почти нереально
Так , є про цю марку позитивні відгуки http://youtu.be/i6awloqaoks Тількі з гумою ще не визначився - в мене покатушки ліс/ асфальт приблизно 60/40
Після кільков тижднів мук вибору та нескінчених пошуків оптимального варіанту нарешті оновився ;-)