У мене ось такий (тільки з 1 акумом) вже років 8 мабуть. Пережив 2 ремонти ну і всілякі дрібні роботи) Із +: можна зняти патрон і використовувати звичайні біти (він стає значно коротшим і зручнішим у обмеженому просторі) сторінка
У мене ось такий
Ну так це ж Метабо! Це напевно один з найкращих варіків не професійного інструменту. Та навіть збиральники меблів його дуже часто використовують. Ідеальний варік для дому.
У мене ось такий
Ну так це ж Метабо! Це напевно один з найкращих варіків не професійного інструменту. Та навіть збиральники меблів його дуже часто використовують. Ідеальний варік для дому.
поддержу. Без патрона помещается на ладони. Одного аккума вполне хватает (зарядка быстрая, но и разряжается не быстро) Идеальный шурик, чтоб залезть в труднодоступное место да и вообще крайне удобен.
Юзаю уже года три, часто. Собрал большое кол-во мебели да и вообще по хозяйству на каждый день.
Юзаю уже года три, часто
В мене вже більше 10 років Мілвокі М12, але щоб не заздрити юзерам Метабо, купив собі електро викрутку Деволт, по вазі і зручності вона в 90% перевершує шурупокрути. До речі, М12 в мене ударний...
Юзаю уже года три, часто
В мене вже більше 10 років Мілвокі М12, але щоб не заздрити юзерам Метабо, купив собі електро викрутку Деволт, по вазі і зручності вона в 90% перевершує шурупокрути. До речі, М12 в мене ударний...
ну инструмента у меня более, чем достаточно. Речь ведь о шурике была. Электоротвертка - то уже совсем другое назначение... Ударный шурик.. ну такое, для этого перф есть бош синий. Существует модификация этой же модели шурика метабо с ударом, кстати. Тыц
ну инструмента у меня более, чем достаточно. Речь ведь о шурике была. Электоротвертка - то уже совсем другое назначение... Ударный шурик.. ну такое, для этого перф есть бош синий. Существует модификация этой же модели шурика метабо с ударом, кстати. Тыц
А в мене питаннячко, чому Metabo не ставить на свої, досить не погані шуріки, свій супер швидко зажимний патрон, такий як на дрелях.
До речі, дель у мене саме Metabo з її супер патроном.
А в мене питаннячко, чому Metabo не ставить на свої, досить не погані шуріки, свій супер швидко зажимний патрон, такий як на дрелях.
не понял, о чем речь... Зажимной с ключом или без? Или о быстросъеме?
Є патрони, як я їх називаю, нового покоління. З трищіткою, які намертво затискають свердла. Так, для шурупркрутів, це не так актуально, бо біти шестигранні, але все ж зручно. Наприклад таким патроном Бош комплектує свої універсальні перфоратори. У метабо вони є, я глянув, тільки в топових серіях. А от в дрелях навіть в початкові серії ставлять. Ось такі:
У тому, що у мене свердла тримаються чудово. На наведеному фото якийсь більш наворочений. Відверто кажучи, не цікавився...
Цілком згоден. Саме під такі потреби й купував, а потім і свердлити почав ним, коли було ліньки Бошівський перфоратор тягати (звісно, там, де це було можливо)
У тому, що у мене свердла тримаються чудово. На наведеному фото якийсь більш наворочений. Відверто кажучи, не цікавився...
Не у цьому справа, чи тримається чи ні. Просто патрони з трищіткою дійсно класні. І дивно, що Метабо їх ставить на початкову модель дрилі, і не ставить на початкові шуруповерти. От і все.
Є патрони, як я їх називаю, нового покоління. З трищіткою, які намертво затискають свердла. Так, для шурупркрутів, це не так актуально, бо біти шестигранні, але все ж зручно. Наприклад таким патроном Бош комплектує свої універсальні перфоратори. У метабо вони є, я глянув, тільки в топових серіях. А от в дрелях навіть в початкові серії ставлять.
Как-то не замечал потребности в таком. Я и патроном-то практически не пользуюсь. И конечно же, нет предела совершенству. Но ведь после этого "совершенства" потребитель будет кричать "дороха!".
А так - отличный шурик, в Леруа вон всего-то 3 тыс грн
Є патрони, як я їх називаю, нового покоління. З трищіткою, які намертво затискають свердла. Так, для шурупркрутів, це не так актуально, бо біти шестигранні, але все ж зручно. Наприклад таким патроном Бош комплектує свої універсальні перфоратори. У метабо вони є, я глянув, тільки в топових серіях. А от в дрелях навіть в початкові серії ставлять. Ось такі:
Актуально, есть два шуроповёрта. В одном патрон навороченный - сверло намертво затягивает. Метабо с патроном попроще - регулярно проворачивается при сверлении. Отдельно покупать патрон, жаба давит, стоит тысячи полторы.