Як можна побачити, що тема "закрита"? От я сьогодні побачив таке попередження в Дошці ганьби. Переходжу за посиланням і бачу можливість додати коментар. А якби я за пошуком туди потрапив? Звідки я б знав, що тема "закрита", якщо є можливість коментар додати?
Так думаю, мова про те, що дописувач відкрив нову тему в продовження закритої.
Ну це ж легко перевірити - там стара тема. І в ній є кнопка "Відповісти".
А как простой юзер может открыть закрытую тему? Это только админ или модер может сделать.
А как простой юзер может открыть закрытую тему? Это только админ или модер может сделать.
Ну відкрив у сенсі створив нову, замість старої закритої/видаленої. Л - логіка.
Думаю речь идет о ботах которые этим злоупотребляют. Где-то год назад массово апали старые темы так что читать форум невозможно было. Если разово поднять по актуальному вопросу, уверен что никто пред не выпишет
Ну відкрив у сенсі створив нову, замість старої закритої/видаленої. Л - логіка.
Гм. Але тоді ж попередження треба робити за ПЕРШИЙ пост у наново відкритій темі! Якщо "логікою" користуватись. Бо саме він "відкриває" тему. А всі наступні - то вже відповіді в існуючій темі, а не "відкриття".