ІМХО, +1. Наскільки мені відомо, в сучасних вантіжавках, - пневмо гальма і якщо система "дає збій", то гальма навпаки гальмують до упора. Фуроводи, проясніть - так і є?
Так як би ж то все залежало тількі від пнєвмосистеми (компресор, ресівери, шланги тощо) - вище правильно написали про інші негаразди гальмівної системи . Тому цілком могло бути що що водій може й гальмував - "а воно не тормОзить!"
Наскільки мені відомо, в сучасних вантіжавках, - пневмо гальма і якщо система "дає збій", то гальма навпаки гальмують до упора.
а если перегрев, тоже заблокируются или как повезет?
Нет конечно, какая связь? Единственная разница, что у гидравлической системы при лютом перегреве закипает тормозная жидкость и тогда на педаль реакции практически не будет, в случае пневмы тормозить будет пока колодки не сгорят. Понятное дело, с учетом эффективности перегретых тормозов.
так я о чем и говорю, какая эффективность тормозной системы (нагруженной) при перегреве колодок? никакая?
...
а если перегрев, тоже заблокируются или как повезет?
Нет конечно, какая связь? Единственная разница, что у гидравлической системы при лютом перегреве закипает тормозная жидкость и тогда на педаль реакции практически не будет, в случае пневмы тормозить будет пока колодки не сгорят. Понятное дело, с учетом эффективности перегретых тормозов.
так я о чем и говорю, какая эффективность тормозной системы (нагруженной) при перегреве колодок? никакая?
В місті, де обмеження 50км/год, перегріти гальма до стану - «нє тармазіт»... одразу ж сказали вище - водій звіздун.
п.с. Фігня в тому, що дружина проїхалась там, по отій розсипаній сої (якраз тільки-тільки після того як та дтп сталась). От вже другий день, з машини вилітає та соя, а я не можу зрозуміти звідкіля воно летить в протекторі коліс чисто
В місті, де обмеження 50км/год, перегріти гальма до стану - «нє тармазіт»... одразу ж сказали вище - водій звіздун.
а если без привязки к конкретному случаю, в общем?
п.с. Фігня в тому, що дружина проїхалась там, по отій розсипаній сої (якраз тільки-тільки після того як та дтп сталась). От вже другий день, з машини вилітає та соя, а я не можу зрозуміти звідкіля воно летить в протекторі коліс чисто
За подкрылками, наверное, набилось. Скверно, что на стоянке может привлечь грызунов. Видел случаи когда еда в салоне приманивала мышей.
класична відмазка водія, який обісрався. коли працював в автобусному парку, то теж такі знаходились, але то треба було бути останнім кретином, щоб спихати все на "неробочі" гальма, він же підсталяє всіх, починаючи з майстра ОТК та далі до головного механіка і інженера