Вітаю. Є декілька питань щодо зміни посточальнка газу. Будь ласочка, дпоможіть ) Нафтогаз: 1. хотіла подати заявку через Приват, але не знайшла вибір тарифу - місячний чи годовий. Чи договір, як і вибір тарифу висилають пізніше? а зараз тількі подаємо заявку? 2. що робити з субсідіямі? На сайті написано, щоб дані надали в управління праці та соціального захисту населення. 3. що входить до ціни одного кубу? На сайті Ясно https://yasno.com.ua/tariffs-gas-b2c вказана ціна з пдв та тарифом Оператора ГТС. У Нафтогазі не знайшла того розкладу, тобто оператору гтс оплачуємо окремо ? Я вже давно не в системі, зараз хочу допомогти рідним, шоб не ходили по інстанціям. Але ось виникли питання. Буду дуже вдячна за особистий досвид та допомогу.
Тут є вже пару тем про перехід, можете пошукати 1. Нашо Приват, а не сам сайт Нафтогаза? 2. - 3. Нафтогазу треба платити тільки за газ, за доставку - оператору труби, і він не міняється.
1. Нашо Приват, а не сам сайт Нафтогаза?
А при чому тут Приват? Вам договір потрібно перезаключити, банк цим не займаеться. Я впевнений що після дзвінка в колцентр Нафтогузу у вас буде розуміння що робити.
1. Нашо Приват, а не сам сайт Нафтогаза?
А при чому тут Приват? Вам договір потрібно перезаключити, банк цим не займаеться. Я впевнений що після дзвінка в колцентр Нафтогузу у вас буде розуміння що робити.
Документи можна подавати через відділення ПУМБ або через Приват онлайн. На сайті Нафтогразу так і написано.
Через Нафтогаз скоріше подавати заявку. Тількі не зрозуміло, який там тариф підключають..з ціни видно, що наче місячний. Заявку подали - подивимось. Написала у нафтогаз , чекаємо на відповідь. Щодо субсидій: обов'язково інформувати управління соц. захисту населення. Наші місцеві відписали, що можна в електронному вигляді, так що ходити нікуди не треба. Залишилось питання по тарифам оператора ГТС. В разі з Нафтогазом платимо окрем два рахунки? А Ясно внесли тариф вже в рахунок...мабуть. Ось відповідь з газправди "Тобто на сьогодні тариф на транспортування газу є однаковим для всіх постачальників газу та не залежить від віддаленості постачальника від споживача газу. Тариф на транспортування є складовою тарифу на газ і не потребує окремої оплати. Тариф на транспортування включено в остаточну вартість газу для побутових споживачів." З цього допису хрозуміла, що платіжка одна..???
Всім дякую за відповіді
Під Києвом у селі дві окремі платіжки. За газ та "трубу".
В Києві також - дві платіжки на різні контори
В Києві також - дві платіжки на різні контори
+
Ну що, знову міняемо постачальників?
А що трапилось? Нафтогаз вже самий дорогий?
Навпаки, самий дешевий В мене просто інший постачальник.
Як я бачу, київоблгаз змінив политику і вже його ціна близька до нафтогазу. Перехід вже не такий привабливий. Ринок працює.
А що з ціною в Києві від Київгазенерджи? 25-го всі контори оголосили тарифи, від Київгазенерджи/Київгазу нічого не чути, сайт не працює. Крутять-мутять як зробити подорожче?
Навпаки - торгуються. Всі ж постачальники купують газ у "Нафтогаз Трейдинг". Видно, "Київгазенерджі" викотили таку ціну, що ті бояться публікувати. Бо всі кияни одразу перейдуть в "Нафтогаз", чого він власне й очікує. От вам і "вільний" ринок з єдиною державною компанією
...
Як я бачу, київоблгаз змінив политику і вже його ціна близька до нафтогазу. Перехід вже не такий привабливий. Ринок працює.
Если уберут коофициэнт, то да.
...
Если уберут коофициэнт, то да.
Кто уберет? Нафтогаз? Или местный оператор трубы? Кстати, коэффициент уже в плате за трубу.