Схоже, що дизайнерів взагалі не наймали. SantaFe виглядає цілісно, всі елементи в єдиному стилі.
Мені реально ОК, окрім дисків. Я думаю, що диски в першу чергу мають бути функціональні (ширина, вага), а дизайн - то таке. Краще робіть прості і буде ок
Схоже в Субару найняли корейських дизайнерів
Схоже, що дизайнерів взагалі не наймали. SantaFe виглядає цілісно, всі елементи в єдиному стилі.
Крім задніх ліхтарів Воно то наче і ок квадратний дизайн на вискокому кузові типу СУВа - але Аутбек завжди виглядав як універсал з кліренсом і на нього спробували натягнути квадратний дизайн. Вийшло що вийшло...
Хундай признав помилковим та провальним новий дизайн санта-фе та судомно готують фейс-лифт вже на наступний рік.
Хундай признав помилковим та провальним новий дизайн санта-фе та судомно готують фейс-лифт вже на наступний рік.
нічого дивного
Дизайн може не подобатись або навіть бути помилковим, але він там принаймні є. Видно, що над авто працювали. В новому Outback - не видно.
Схоже в Субару найняли корейських дизайнерів
Крім задніх ліхтарів
А що ліхтарі? Із стилю не вибиваються.
Воно то наче і ок квадратний дизайн на вискокому кузові типу СУВа - але Аутбек завжди виглядав як універсал з кліренсом і на нього спробували натягнути квадратний дизайн.
Мабуть, просто забили на дизайн взагалі
нічого дивного
Та чому... якщо відкинути задні ліхтарі - тут наче подобається багатьом людям (мені в т.ч.)
Та чому... якщо відкинути задні ліхтарі - тут наче подобається багатьом людям (мені в т.ч.)
Мені в цілому рублений "квадратний" стиль теж норм.