Всіх зі Святами! Є власником mazda 6, 2006 року, вже 10 років машина в мене, 250 тис. пробігу, з цього 200 тис мої. Мотор зроблений, масло не бере, ходовка в ідеалі, салон охайний, хоч і двоє дітей. Але ржавіє падлюка:( Дивлюсь я на ці американці по дорогам, і все не йде мені думка, чи продати свій пепелац, десь до 6000, та взяти пассат чи мондео 15-16 року, бюджет десь 11К. Чи літом підварити краще пороги і арки, і ще кататись і збирати на щось нове, але в нас?
Hector 11.01.2021 16:57 пишет: Всіх зі Святами! Є власником mazda 6, 2006 року, вже 10 років машина в мене, 250 тис. пробігу, з цього 200 тис мої. Мотор зроблений, масло не бере, ходовка в ідеалі, салон охайний, хоч і двоє дітей. Але ржавіє падлюка:( Дивлюсь я на ці американці по дорогам, і все не йде мені думка, чи продати свій пепелац, десь до 6000, та взяти пассат чи мондео 15-16 року, бюджет десь 11К. Чи літом підварити краще пороги і арки, і ще кататись і збирати на щось нове, але в нас?
мне кажется, что сейчас за 11 уже не осталось пассатов-фьюжинов, а так однозначно будет апгрейд. только выбрать не труп
Hector 11.01.2021 16:57 пишет: Всіх зі Святами! Є власником mazda 6, 2006 року, вже 10 років машина в мене, 250 тис. пробігу, з цього 200 тис мої. Мотор зроблений, масло не бере, ходовка в ідеалі, салон охайний, хоч і двоє дітей. Але ржавіє падлюка:( Дивлюсь я на ці американці по дорогам, і все не йде мені думка, чи продати свій пепелац, десь до 6000, та взяти пассат чи мондео 15-16 року, бюджет десь 11К. Чи літом підварити краще пороги і арки, і ще кататись і збирати на щось нове, але в нас?
мне кажется, что сейчас за 11 уже не осталось пассатов-фьюжинов, а так однозначно будет апгрейд. только выбрать не труп
при такому розкладі краще вже підварити свою, хоч знаю її всю, та вже все зробив, що могло поламатись) і збирати на щось цікавіше.. брати 8річне авто з пробігом під 150 тис, невідомо що і звідки:(
зараз власники старих авто на тебе плюнули)) у нас хіба що екологічний податок введуть, як у Європі, але ціни на рівні ЕУ не буде. чогось думаю що і халяву з битками знайдуть як прикрити. Мене це більш за все насторожує. Приймуть щось, щоб фари відповідали ЄУ постановам, чи ще щось, з них станеться.
Я тверезо оцінюю свою машину, і як би шкода не було її, розумію що за свій прайс вона не піде, і навіть кузовний ремонт ціну не підніме:( вік, матері його ковінька
Я бы рассматривал более свежую Мазда 6 скайактив. Очень интересная машина в рулежке и в динамике + дизайн зачетный
Я бы рассматривал более свежую Мазда 6 скайактив. Очень интересная машина в рулежке и в динамике + дизайн зачетный
за 11 будет только тройка, и то поискать надо. но зато можно реально 15-16 год найти
Сейчас как раз активно мониторю мазды шестерки GJ. От 11000 они стартуют. Это будет 13 год с пробегом до 200тыс.км. Комплектация средняя или бедная. Битость в США тоже бывает разная.
Shtips 12.01.2021 13:59 пишет: Сейчас как раз активно мониторю мазды шестерки GJ. От 11000 они стартуют. Это будет 13 год с пробегом до 200тыс.км. Комплектация средняя или бедная. Битость в США тоже бывает разная.
и смысл менять машину с 200к пробега на машину с 200к пробега?
Shtips 12.01.2021 13:59 пишет: Сейчас как раз активно мониторю мазды шестерки GJ. От 11000 они стартуют. Это будет 13 год с пробегом до 200тыс.км. Комплектация средняя или бедная. Битость в США тоже бывает разная.
Тоді вже краще взяти мазду 6 gh 2012 року зі значно меншим пробігом, поставити газ та ще й гроші залишаться.
Тоді вже краще взяти мазду 6 gh 2012 року зі значно меншим пробігом, поставити газ та ще й гроші залишаться.
Дякую, саме так. У мене макс комплектація, крім шкіри, і пробіг який я знаю. А брати за подвійну ціну щось з таким плюс мінус пробігом, і знову занурюватись у ремонти - нерозумно. Треба збирати кошти, і брати щось свіже геть. А цю вже буду докатувати поки може)
и смысл менять машину с 200к пробега на машину с 200к пробега?
Можно найти и с пробегом около сотки. Каждая машина из США это уникальный случай со своей историей. Пробег может быть любой, но что хорошо честный. Повреждения могут быть как от совсем мелких так и до "мяса". Комплектация на цену хорошо влияет.