Тобто ви вважаєте, що потенційні "поштовхи" з боку коробки він би розцінив як круту фічу, а не як недолік. Ну, можливо
так он и на фокусе гоняет быстрее всех
Тобто ви вважаєте, що потенційні "поштовхи" з боку коробки він би розцінив як круту фічу, а не як недолік. Ну, можливо
он же автоматоненавистник, может думает, что так надо
да, я ж говорю, на вольве даже 2016 года работала четко. может она плохо дружит с мелкотурбами
У друга на ренегейді був 2,4 атмо - постійні проблеми були з цією коробкою. У іншого друга є Хонда СРВ в унікальній комплектації : 1,6 турбодизель, 4х4 і ця ж коробка ZF 9 (таку хонду випускали аж протягом одного року). Також проблеми з коробкою.
да, я ж говорю, на вольве даже 2016 года работала четко. может она плохо дружит с мелкотурбами
У друга на ренегейді був 2,4 атмо - постійні проблеми були з цією коробкою. У іншого друга є Хонда СРВ в унікальній комплектації : 1,6 турбодизель, 4х4 і ця ж коробка ZF 9 (таку хонду випускали аж протягом одного року). Також проблеми з коробкою.
ты перепутал все. на вольве айсин 8
А кто может рассказать опыт эксплуатации гибрида от форд& Такой как ставится на s-max и Fusion? Есть ли в случае макса смысл предпочесть гибрид вместо дизеля? Учитывая, что машина 80 % времени живёт в городе. в европе их гибридных прилично.
В общем пообщавшись с человеком который работает на сервисе форд было принято трудное решение отказаться от покупки S max в последнем поколении. Говорят, что с ним много проблем, якобы моё поколение было ещё вполне норм, а дальше стало хуже. В общем фордам всем отказать. Остаётся из варинтов Шкода кодиак. В моем бюджете в принципе есть выбор. Потом оказалось, что в мой бюджет со скрипом пролазит BMW X3 G01. Вариантов не сильно много аж 29 на всю Германию, но они есть. Так может психануть и взять вместо Кодиака Беху?
БМВ це авто, щоб там не казали хейтери… і шкода тут і поруч не стоїть взагалі по всім показникам
БМВ це авто, щоб там не казали хейтери… і шкода тут і поруч не стоїть взагалі по всім показникам
Тут нет сомнений. Но за эти деньги беха будет сравнительно слабо напакована. Это дно рынка. А шкода будет ближе к топу. Но по салону, например даже слабо напакованная БМВ выглядит круто.
Тут нет сомнений. Но за эти деньги беха будет сравнительно слабо напакована. Это дно рынка. А шкода будет ближе к топу. Но по салону, например даже слабо напакованная БМВ выглядит круто.
Та ну. Я мацав був Х1 з метою оцінити перехід з кодіака. Вона була у салоні бюджетною приблизно як Жигуль копійка ще й на галогенках. Не памʼятаю тільки чи були весла на задніх дверях Корч 2022 року ахах
Хм. Ну не знаю. Я не сильно избалованный классными салонами. У меня форд палка на тряпке, хотя типа Титаниум. Не могу сказать, что салон например этой бехи выглядит как корч.
Хм. Ну не знаю. Я не сильно избалованный классными салонами. У меня форд палка на тряпке, хотя типа Титаниум. Не могу сказать, что салон например этой бехи выглядит как корч.
Понятно якщо ти береш серію бізнес екзекютів то там буде і шкіряний салон і лед і все інше. Я про то що база у вигляді дешевої комплектації для працівників корпоративного сектору є простою і незамисловатою і у БМВ, і у Шкоди. Але не впевнений, що у Шкоди в комплектаціїї досі є галогенки
Це міф про БНВ особливо про X3 G01 Код'як місткістю багажники та зручністю розміром заднього ряду на голову вище БНВ. По дизельних двигунах на 190кс абсолютний паритет (обоє їдуть непогано на 8с до сотні), навіть я б сказав що Б47 має більше проблем ніж вагівській EA288 По бензинових двійках теж все +- те саме.
По підвісці, салону та по електроніці БНВ крутіше, тут визнаю. Але вартість утримання теж дорожче на лохматих роках.