Взяла жінка Фієсту 2006 року, 1.4 бензин тиждень назад. Зима є хороша від продавця. Треба літо. Готую подарка на 8 березня. По каталогах дивлюсь має бути 175 65 14, а зима зараз стоїть 185 60 15, тобто трохи більше, і це добре, бо пузотьорка іще та, літо хочу 14 радіус, 175 70 14 нормально? Побільший профіль бо їздити тільки вчиться, а ям вистачає. Так як пробіги малі, в основному по-місцю, іноді в Київ на роботу 25 км, то Мішелін і т.д. грошей жаль. Що можна поставити із дешевого літа щоб менш-більш їздило на швидкостях до 100 км/год? Каспен, Кумо, Росава, Кама, чи все це фігня й дивитись на щось дорожче?
Кумо
Это Kumho? Обалденная резина. Вообще Корея делает хорошую резину, посмотри еще Хенкук и Нексен.
п.с. Я что-то не понял с летом. Ставь такой же размер как и зимняя, если влазит и не затирает.
В По каталогах дивлюсь має бути 175 65 14, а зима зараз стоїть 185 60 15, тобто трохи більше, і це добре, бо пузотьорка іще та, літо хочу 14 радіус, 175 70 14 нормально?
А як ти збираєшся взути шини 14 радіусу на диски 15 радіусу? Чи диски 14" також плануються до покупки?
Кумо
Это Kumho? Обалденная резина. Вообще Корея делает хорошую резину, посмотри еще Хенкук и Нексен.
п.с. Я что-то не понял с летом. Ставь такой же размер как и зимняя, если влазит и не затирает.
Зимова на 15 радіусі, хочу диски 14 радіус взяти на літо. Те що Хенкук норм резина знаю, та за ціною воно як Гульєр і майже як Мішка, а хотілось "абиподешевше".
А як ти збираєшся взути шини 14 радіусу на диски 15 радіусу? Чи диски 14" також плануються до покупки?
Так, 14" диски якісь куплю на літо, вони не дорогі на ЛОХ.уа.
Чем Кумхо не устраивает? Ездим на такой резине летом, у напарника на Фиате стоит.
Чем Кумхо не устраивает? Ездим на такой резине летом, у напарника на Фиате стоит.