В ответ на: Перед снігом перекинув літню резину на зимову ще до ажіотажу, і на тобі, через пару днів "піймав" боковий поріз на переднье колесо.
Тепер виникла проблема знайти шиномонтаж з вулканізацією в Києві, де б не було зараз черг.
Або навіть хай будуть черги, тільки порадьте , де якісно в Києві залатають колесо, район мого проживання Печерськ або Позняки.
Есть одно местечко, многие мне в свое время советили, сам там теперь обслуживаюсь по любым вопросам, касаемо шиномонтажа. Летом и колесико кстати мне латали - с гвоздем катался недельки три, только тогда прозрел, почему подпускает маленько заднее правое.
Это не Печерск, но очень рядом: если от Лыбедской ехать в центр по Красноармейской, то поворот налево на Федорова (как тролики на разворот идут), проскакиваешь без поворотов два перекрестка (Горького, Боженко) и через 100 метров слева от тебя будет шиномонтаж.
Cьогодні побував на шиномонтажі на вул.Федорова, який знаходиться по той бік вулиці, який веде до вул.Боженка. Попередній огляд шини виявив боковий поріз приблизно в 2см, можливо шина порізалась на стоянці під домом об гострий камінь.
Вердикт майстра по моїй шині, яке я придбав пару днів тому з рук такий: після недовготривалої їзди на спущеному колесі всередині шини відклеїлась кордова латка, а в них зараз таких ремонтних матеріалів, як кордові латки, немає і не передбачається.
Мораль - Тричі подумайте перед тим як купляти б/в колеса, попередній власник клявся, що шини ніколи в ремонті не були і з ними все в порядку ( купляв шини на дисках в комплекті).
От я тепер і задумався, що мабуть таке колесо можна лише на смітник викинути, а собі краще нове 4-е колесо купити.