Не реклама, просто давня знайома, яку не соромно рекомендувати. Тиць.
почему у нее многоуровневые потолки и кирпичики на стенах? разве не 15 лет назад такое делали? извините конешно я вообще в этом не шарю просто интересуюсь
Можливо такі побажання замовника. А взагалі це питання явно не до мене.
Можливо такі побажання замовника. А взагалі це питання явно не до мене.
ну может кто знает и скажет что снова так делают) я никогда ремонтов не делала, я их боюсь) не, ну разве что обои переклеивала кстати, ща твою ссылку знаешь за что заклюют? ялта крым дизайн )
нужно сделать фишку реальную дизайнерскую фишку, есть мысль какую даже нужно снести все до бетона и поменять возможно все коммуникации и сделать все заново я помню у моих знакомых давно давали такие книжечки и там было расписано сколько надо мешков чего и во сколько это выйдет по деньгам
Дизайнер никогда не считает черновые материалы, только прораб. Также дизайнер не оценивает состояние инженерных сетей.
плюс я слышала есть такая услуга - авторский надзор. что это по факту?
По факту это выезд на объект, проверка, все ли соответствует проекту, если есть расхождения, то почему, как вернуться к проекту или изменить его, также в рамках авторского надзора - замена материалов, которые вышли из ассортимента, не нашлись и т.д. Раскладка специфической плитки типа под камень (сначала разложить на полу, посмотреть, как смотрится, переложить на стену в определенном порядке) и т.д.
Имхо, для одного санузла вы слишком заморачиваетесь)
кстати, ща твою ссылку знаешь за что заклюют? ялта крым дизайн )
Людина працює дизайнером набагато далі ніж після 14 року. Можливо то ще з тих пір проекти. Якось не чув щоб вона їздила в Крим останнім часом. Хоча можуть бути старі знайомі які замовили дизайн без виїзду кудись.
Дизайнер никогда не считает черновые материалы, только прораб. Также дизайнер не оценивает состояние инженерных сетей.
ну тогда как называется тот кто это считает?
Имхо, для одного санузла вы слишком заморачиваетесь)
почему бы нет, если сама я этим заниматься не буду и мне нужна помощь?
Хоча можуть бути старі знайомі які замовили дизайн без виїзду кудись.
кстати, насколько реальна такая опция? без замеров и без прочего? а то мне тоже одна такое предлагает
мне перепланировка не нужна, она уже была сделана ранее и иначе там не сделаешь
Так ніхто і не заставляє робити перепланування Можуть запропонувати, а клієнт сам вирішує потрібно/подобається йому чи ні. Я ж говорив про їх роботу вцілому.
НО! нужно сделать фишку реальную дизайнерскую фишку, есть мысль какую даже нужно снести все до бетона и поменять возможно все коммуникации и сделать все заново
ну так це пряма функція і обов'язок дизайнера. Знаю, що вони не дуже охоче беруться за об'єкти, типу "лише одна кімната". Ну воно скрізь так, бо часу займає немало, а вихлоп невеликий.
я помню у моих знакомых давно давали такие книжечки и там было расписано сколько надо мешков чего и во сколько это выйдет по деньгам вот мне такое же б хотелось
Ну а я, ото серед ночі, про що розпинався)) мені дали список усіх товарів/покупок, навіть з лінками/адресами магазинів. Звісно, що кількість штукатурки/шпатлівки, то вже майстер точно рахує, а не дизайнер.
плюс я слышала есть такая услуга - авторский надзор. что это по факту?
По факту, дизайнер їздить на об'єкт і контролює, щоб усе йшло поплану проекту, а не так як майстрам вдобно. В ідеалі, так щоб зовсім руки не марати і нічим собі голову не забивати, - це коли у дизайнера є свої бригади робітників та/або прораби. Але то зовсім інші гроші.
и по чем вообще выходит все то что написано в перечне получить потому что мне тут тети озвучивали 25 баксов плюс на бензин и я тебе помогу в магазине выбрать ага но типа рисовать не буду
Нинішніх цін я не знаю, та й свою вже не пам'ятаю. За "бензин" я точно нічого не платив (спитай, може їй ще продуктів купити і туалетного паперу ). Був підписаний договір на конкретну сумму, котра включала стільки то грн/кв.м. ІМХО, 25уо/кв.м, то вже починаються прайси за повноцінний проект. Покатушки по магазинам, коштують набагато дешевше.
кстати, насколько реальна такая опция? без замеров и без прочего? а то мне тоже одна такое предлагает
якихось, не тих "дизайнерів" шукаєш.
Даси приблизні розміри, відповідно отримаєш приблизний проект. Чесно, навіть не в курсі.
Зи Може й правда ти сильно заморочуєшся своєю типовою ванною?
ну тогда как называется тот кто это считает?
так вже ж написали, як той зветься
п.с. щось мені підказує, що ти прийшла сюди потролити
Знаю, що вони не дуже охоче беруться за об'єкти, типу "лише одна кімната". Ну воно скрізь так, бо часу займає немало, а вихлоп невеликий.
да, я тоже вижу в этом проблему, пока только санузел, в перспективе все остальное но постепенно
то вже майстер точно рахує, а не дизайнер.
нет, я точно видела такие проекты где это все было посчитано и цена и количество, только у меня уже нет контакта с этими людьми кто такое заказывал себе в квартиру, но такое делают
В ідеалі, так щоб зовсім руки не марати і нічим собі голову не забивати, - це коли у дизайнера є свої бригади робітників та/або прораби. Але то зовсім інші гроші.
насколько другие? условно во сколько тыщ уе может обойтись ремонт санузла?
ІМХО, 25уо/кв.м, то вже починаються прайси за повноцінний проект. Покатушки по магазинам, коштують набагато дешевше.
вот и мне так кажется поэтому решила разведать как оно на самом деле
Зи Може й правда ти сильно заморочуєшся своєю типовою ванною?
была бы она типовая пошла б эпик и просто выбрала бы плитку
так вже ж написали, як той зветься
п.с. щось мені підказує, що ти прийшла сюди потролити
а точно, не заметила в сообщении ну если ты не видел как бывает, это не значит что такого нет как раз и просчитывают все это чтоб прораб не насчитал больше вдруг
Знаю, що вони не дуже охоче беруться за об'єкти, типу "лише одна кімната". Ну воно скрізь так, бо часу займає немало, а вихлоп невеликий.
да, я тоже вижу в этом проблему, пока только санузел, в перспективе все остальное но постепенно
ем... а смисл? Проект, якраз, і робиться для того, щоб зробити "концепцію" всього житла. Ніхто ж тобі не заважає зробити проект всієї квартири, а от втілювати його поступово. Звісно, є ризик того, що через пів року/рік, вже не буде в продажу таких шпалер, чи напольної плитки. Але ти будеш знати і бачити концепцію вцілому, відповідно підбереш аналог - хоча це трохи трешаково.
то вже майстер точно рахує, а не дизайнер.
нет, я точно видела такие проекты где это все было посчитано и цена и количество, только у меня уже нет контакта с этими людьми кто такое заказывал себе в квартиру, но такое делают
дивись, дизайнери, мені порахували кількість всієї плитки, ламінату, шпалер, фарби для стін. Але кількість суміші для штукатурки - рахували майстри які штукатурили. Кількість клею для плитки - рахував плиточник (він навіть плитку перерахував і цифра +/- зійшлась із дизайнером). Проводку/труби, вже не пам'ятаю хто рахував
В ідеалі, так щоб зовсім руки не марати і нічим собі голову не забивати, - це коли у дизайнера є свої бригади робітників та/або прораби. Але то зовсім інші гроші.
насколько другие? условно во сколько тыщ уе может обойтись ремонт санузла?
якщо не помиляюсь +50-100%
Проводку/труби, вже не пам'ятаю хто рахував
Небось электрик и сантехник. Скучно живете, без изюминки!
Ніхто ж тобі не заважає зробити проект всієї квартири, а от втілювати його поступово.
у меня нет уверенности, что нарисованное будет мне актуальным и нравиться мне через год два, поэтому не вижу в этом смысла
дивись, дизайнери, мені порахували кількість всієї плитки, ламінату, шпалер, фарби для стін. Але кількість суміші для штукатурки - рахували майстри які штукатурили. Кількість клею для плитки - рахував плиточник (він навіть плитку перерахував і цифра +/- зійшлась із дизайнером). Проводку/труби, вже не пам'ятаю хто рахував
а ну значит так, я ж говорю - всегда покупала с ремонтом и никогда не делала его сама, я ремонт прям ненавижу поэтому мало разбираюсь кто что считает и кто за что отвечает
якщо не помиляюсь +50-100%
такая опция тоже рассматривается, свое время и нервы дороже