Сегодня на сервисе поменял комплект своей черной Hana. После примерно 100ткм беспроблемной работы. Поменял по причине появившейся неустойчивой работы. Диагностировалась плохая и не устойчивая работа одной из них. Поменял на комплект барракуды. Вопрос: что делать со старыми? Продать как есть за шо предложат? Постараться реанимировать и пусть лежат? Выбросить?
GEORGE 23.03.2021 16:26 пишет: Сегодня на сервисе поменял комплект своей черной Hana. После примерно 100ткм беспроблемной работы. Поменял по причине появившейся неустойчивой работы. Диагностировалась плохая и не устойчивая работа одной из них. Поменял на комплект барракуды. Вопрос: что делать со старыми? Продать как есть за шо предложат? Постараться реанимировать и пусть лежат? Выбросить?
Движок - 1.4 дюратек
Они необслуживаемые по сути, можно пытаться мыть, потом тестировать, если есть стенд. Если стенда нет - смысла возится нет.
Викинути і забути. Я свої, здається, лишив на СТО. Толку з них - "0". В мене були Хана, рейка, 2001 чи 2002, якісь невдалі (в плані стабільності роботи). Від'їздили біля 90 т.км.
У меня валяется сборка Матрикса, одна форсунка мертвая, еще валяется простой Валтек, почти не ходивший. ИМХО, при цене планки Барракуд в полтора бака бензина это все никому не надо.
Чисто теоретично можна виставити на ОЛХ за кількасот грн набір старих форсунок і чекати можливо комусь знадобиться, ось наприклад люди пробують продати, тиць
GEORGE 24.03.2021 16:59 пишет: Ок. Буду считать форсунки таким же расходным материалом, как покрышки))
Трохи не так, це скоріше як повітряний фільтр, бо резину б.у. можна ще й продати. 2 роки назад хотів викинути 205 55 16 нокіан 4 мм протектору 7-річну з мікротріщинами, виставив на продаж то таксіст якийсь зразу ж забрав.
andrey_spec 24.03.2021 14:04 пишет: У меня валяется сборка Матрикса, одна форсунка мертвая, еще валяется простой Валтек, почти не ходивший. ИМХО, при цене планки Барракуд в полтора бака бензина это все никому не надо.
- в мене валяєьться старий газовий редуктор, Аляска. В ньому, при профілактиці виявили раковину в тосольній частині (виїло охолодж. рідиною?). Ніби ще і може працювати, але мені вже стрьомно на такому їздити. І людям продавати, навіть за 100-200 грн - совість не дозволяє (бо собі б такого не поставив).
Це просто автоюашні міліонери ))) не розуміють, що для багатьох людей 2 тищі гривень то шалені гроші, і саме завдяки таким от "крихтам з барського столу" вдається мати можливість пересуватись автомобілем. Форсункам ревізія робиться, раковина в тосольній частині редуктора залужується (я перебільшую, звичайно)... Тим більше дефект вказується продавцем, і вже діло покупця брати товар чи ні....
- Hana - нерозбірні. Можна лише промивати (але ресурс промивань вже вичерпано).
Bohdan75 25.03.2021 20:24 пишет:
раковина в тосольній частині редуктора залужується (я перебільшую, звичайно)... Тим більше дефект вказується продавцем, і вже діло покупця брати товар чи ні....
- звісно, я би вказував цей дефект. Але я взагалі не можу пропонувати комусь потенційно небезпечні речі (якщо я знаю про цю небезпеку).
Нові, нормальні (хороші) форсунки (AC-W02) та редуктор, зараз, коштують усього по півтори тисячі гривень (коли я дивився останній раз), навіть вже не дві, чи дві з половиною.