Сегодня на сервисе поменял комплект своей черной Hana. После примерно 100ткм беспроблемной работы. Поменял по причине появившейся неустойчивой работы. Диагностировалась плохая и не устойчивая работа одной из них. Поменял на комплект барракуды. Вопрос: что делать со старыми? Продать как есть за шо предложат? Постараться реанимировать и пусть лежат? Выбросить?
Движок - 1.4 дюратек
Сегодня на сервисе поменял комплект своей черной Hana. После примерно 100ткм беспроблемной работы. Поменял по причине появившейся неустойчивой работы. Диагностировалась плохая и не устойчивая работа одной из них. Поменял на комплект барракуды. Вопрос: что делать со старыми? Продать как есть за шо предложат? Постараться реанимировать и пусть лежат? Выбросить?
Движок - 1.4 дюратек
Они необслуживаемые по сути, можно пытаться мыть, потом тестировать, если есть стенд. Если стенда нет - смысла возится нет.
Викинути і забути. Я свої, здається, лишив на СТО. Толку з них - "0". В мене були Хана, рейка, 2001 чи 2002, якісь невдалі (в плані стабільності роботи). Від'їздили біля 90 т.км.
У меня валяется сборка Матрикса, одна форсунка мертвая, еще валяется простой Валтек, почти не ходивший. ИМХО, при цене планки Барракуд в полтора бака бензина это все никому не надо.
Ок. Буду считать форсунки таким же расходным материалом, как покрышки))
Чисто теоретично можна виставити на ОЛХ за кількасот грн набір старих форсунок і чекати можливо комусь знадобиться, ось наприклад люди пробують продати, тиць
Ок. Буду считать форсунки таким же расходным материалом, как покрышки))
Трохи не так, це скоріше як повітряний фільтр, бо резину б.у. можна ще й продати. 2 роки назад хотів викинути 205 55 16 нокіан 4 мм протектору 7-річну з мікротріщинами, виставив на продаж то таксіст якийсь зразу ж забрав.
Можно было одну поменять...Ну а если поменял набором, то старые продать, ведь три из них рабочие. Указать просто этот нюанс в объявлении...
У меня валяется сборка Матрикса, одна форсунка мертвая, еще валяется простой Валтек, почти не ходивший. ИМХО, при цене планки Барракуд в полтора бака бензина это все никому не надо.
- в мене валяєьться старий газовий редуктор, Аляска. В ньому, при профілактиці виявили раковину в тосольній частині (виїло охолодж. рідиною?). Ніби ще і може працювати, але мені вже стрьомно на такому їздити. І людям продавати, навіть за 100-200 грн - совість не дозволяє (бо собі б такого не поставив).
Це просто автоюашні міліонери ))) не розуміють, що для багатьох людей 2 тищі гривень то шалені гроші, і саме завдяки таким от "крихтам з барського столу" вдається мати можливість пересуватись автомобілем. Форсункам ревізія робиться, раковина в тосольній частині редуктора залужується (я перебільшую, звичайно)... Тим більше дефект вказується продавцем, і вже діло покупця брати товар чи ні....
Форсункам ревізія робиться,
- Hana - нерозбірні. Можна лише промивати (але ресурс промивань вже вичерпано).
раковина в тосольній частині редуктора залужується (я перебільшую, звичайно)... Тим більше дефект вказується продавцем, і вже діло покупця брати товар чи ні....
- звісно, я би вказував цей дефект. Але я взагалі не можу пропонувати комусь потенційно небезпечні речі (якщо я знаю про цю небезпеку).
Нові, нормальні (хороші) форсунки (AC-W02) та редуктор, зараз, коштують усього по півтори тисячі гривень (коли я дивився останній раз), навіть вже не дві, чи дві з половиною.
ихт надо было просто помыть ... а да горизонтальное положение уменьшает ресурс вдвое , обратный наклон в четверо