Знаки є (на нульовій секунді відео). Те що вони не продубльовані зліва - погано.
Ті шини там ще з минулого року, що ще гірше.
знаків що показує звуження дороги немає, або в моєму випадку можливо закрито фурою, це теж те саме що не має, на такий дорозі. Той знак який у тебе на останньому фото, вже помер як видно з відео, та і де він стоїть ? за поворотом біля перепони. Це ж капець.
Звісно що мене врятувало те що я чекав коли почнеться ремонт і їхав не швидко.
Зрозуміло, що організація безпеки руху там на "2" і тягнеться це з початку будівництва окружної. Просто у разі чого (а влітають в ті шини регулярно), Укравтодор відморозиться - знаки ж є. А "водій зобов"язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою..." і т.п.
Зрозуміло, що організація безпеки руху там на "2" і тягнеться це з початку будівництва окружної. Просто у разі чого (а влітають в ті шини регулярно), Укравтодор відморозиться - знаки ж є. А "водій зобов"язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою..." і т.п.
та зрозумуло, все як завжди у нас. щоб інші були уважні.
Вночі взагалі ахтунг. Хіба вони не мають бути пофарбовані?
На Одесской трассе в прошлом году было активное строительство. В результате ехал ночью в крайней левой в сторону Одессы, там уже 3 полосы было, и доехал до бетонного блока. Хорошо что это был День Освобождения Киева, разогнаться там не получилось. Вот прямо сейчас на Одесской трассе в сторону Киева, в каком-то селе в крайней правой положили огромный бетонный пролет моста (вроде часть надземного пешеходного перехода). Который частично выпирает и на соседнюю полосу. Вменяемого ограждения тоже нет.
Перша фура не пригальмувала? Друга прийняла правіше. Колеса на дорозі, це нові якісь стандарти?!
Перша фура не пригальмувала? Друга прийняла правіше. Колеса на дорозі, це нові якісь стандарти?!
+1 фуровод муділа. Йому 100% було видно ті шини і було куди зміститись чуть правіше.
Жесть... Дивує цей безкінечний потік інфантилізму і безкарність. Хоча недай Бог що, то крайнім когось зроблять. Як з тим люком у Львові. Але поки не гримне то чиновники та відповідальні особи немов "страна непуганых идиотов" (с)
пірожок перед фурою, який перший їхав, теж почав гальмувати, а фурік таке враження навіть не скидав швидкість. Він реально бачив попереду перешкоду і те що я гальмую і зміщуются праворуч і щоб не зачепити колеса і не потрапити під фурік. Але цей козел майже не узяв праворуч. Дружина злякалась більше за мене )) ще прям біля неї проїхала фура.
Про ніч ч взагалі мовчу, це страшно.
+1 фуровод муділа. Йому 100% було видно ті шини і було куди зміститись чуть правіше.
а что сейчас есть другие? один на 100 попадаются нормальные "ламповые" дальнобои, остальные стадо ушлепков некоторые могут спецом поджать
Ехал со Львова в декабре кажется. Темно было уже. Впереди было 4 машины. Я пятый ехал. Заканчивается окружная и мы все дружно друг за другом колонной выезжаем на встречную полосу движения основной трассы. И включив аварийку едем на встречу по левой для встречных полосе. Хорошо машин мало было. Свернули на заправку Сокар. Это был треш.
Ехал со Львова в декабре кажется. Темно было уже. Впереди было 4 машины. Я пятый ехал. Заканчивается окружная и мы все дружно друг за другом колонной выезжаем на встречную полосу движения основной трассы. И включив аварийку едем на встречу по левой для встречных полосе. Хорошо машин мало было. Свернули на заправку Сокар. Это был треш.
Тоже самое, только ехал в ноябре, с Cхідниці, тоже ночью, колонной залетели все один за одним на встречку, тоже хорошо что не было машин и чувак встречный остановился и дал все розвернуться.
В этот раз я проезжал этот участок и вспоминал и еще раз смотрел что реально легко попасть на встречку.
Я вообще что то за все время такого не припомню, тупой организации движения или сужения, даже когда было мега строительство на Евро20 , такого не было дебилизма, хотя было куча реверсов и т.д.
Господа, а что на окружной Житомира на сегодня? Пару лет не ездил, ремонт уже тогда был. и проезд так себе, загружено было. А то надо в Ровно метнуться.
Одна смуга туди, одна - назад. Як і раніше. Лише зараз - краще покриття. Якщо все нормально, то окружною швидше, ніж містом.
а чому автор написав УкрАвтоДор? Ймовірніше це встановила якась інша фірма, нє?