autoua
Autoua.netФорумБудівництво та ремонт нерухомості

Установка проектора в квартире + звук (2/2)

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

Re: Установка проектора в квартире + звук [Re: harald67]
      11 мая 2021 в 12:34 Гілками

я кажу про свій варіант з окремим приміщенням для кіно та музики,
зараз в мне у вітальні стоїть дві пари фрпонтальних напольних колонокі є можливіть включати музику з одного джерела на них через окремі пісилювачі-)))
але в кімнаті менші 12-14 кв.м. напольні колонки ..точніше їх звук це зовсім інше, акустика приміщення тут виходить на рівень не нижчий ніж якість самих колонок

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Установка проектора в квартире + звук [Re: UA]
      11 мая 2021 в 13:01 Гілками

UA 11.05.2021 12:34 пишет:

я кажу про свій варіант з окремим приміщенням для кіно та музики,
зараз в мне у вітальні стоїть дві пари фрпонтальних напольних колонокі є можливіть включати музику з одного джерела на них через окремі пісилювачі-)))
але в кімнаті менші 12-14 кв.м. напольні колонки ..точніше їх звук це зовсім інше, акустика приміщення тут виходить на рівень не нижчий ніж якість самих колонок

А навіщо дві пари напольних колонок для музики? Все одно ж одні краще. От заїжджав до друга, у нього після усіх передислокацій опинилися разом також дві пари напольників: кліпш екліпс 2 та варфедейл емеральд 9. Це небо та земля. Іще раз пересвідчився у невмінні варфедейл робити справді якісну акустику. Питаю - чого не продаси? Каже жаль - 2 К долларів свого часу за них віддав, використовував у ДК із якимось піонером ЛХ - то було наче і нічого. А як підключив до стереопідсилювача Алкеміст то стало отак.

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

11 мая 2021 в 14:00 Гілками

поки не оновив ресивер на сучасну модель з преаутами фронтальних колонок
одні виткористовую для кіно, інші для музики ( з певних джерел кіно чи музики можна запускати одночасно дві системи)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

11 мая 2021 в 15:42 Гілками

UA 11.05.2021 14:00 пишет:

одні виткористовую для кіно, інші для музики ( з певних джерел кіно чи музики можна запускати одночасно дві системи)

Наявність у ресівері преаута залежить не стільки від сучасності ресівера, скільки від його рівня (ціни). Років 10 тому преаути в дорогих моделях денона/маранца (4-ї та 7-ї серій відповідно)вже були. У Деноні 2020 року 20ХХ - немає.

Змінено harald67 (15:43 11/05/2021)

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

11 мая 2021 в 15:57 Гілками

harald67 11.05.2021 15:42 пишет:

UA 11.05.2021 14:00 пишет:

Наявність у ресівері преаута залежить не стільки від сучасності ресівера, скільки від його рівня (ціни). Років 10 тому преаути в дорогих моделях денона/маранца (4-ї та 7-ї серій відповідно)вже були. У Деноні 2020 року 20ХХ - немає.

та при чому тут це в мене ресивер ще без HDMI
хочу з HDMI та преаутами
з Atmos
за нормальну ціну -)

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

11 мая 2021 в 15:58 Гілками

в Ямахах цінового діапазону 18-25 тис грн вже є але потужність на канал там так собі

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

11 мая 2021 в 16:08 Гілками

UA 11.05.2021 15:58 пишет:

в Ямахах цінового діапазону 18-25 тис грн вже є але потужність на канал там так собі

Я ж писав, і це не тільки моє враження: для кіно Yamaha - супер, а от для музики- Навіть моделі рівня 3040 чи яка там замість неї. Цю я навіть сам чув - складну симфонічну музику нормально не грає.
Я б в районі 1000+ доларів шукав би на знижках якийсь Денон з 4000 серії (4700 здається останній). Регулярна ціна там звісно вище, але часто скидують.

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

11 мая 2021 в 16:38 Гілками

harald67 11.05.2021 16:08 пишет:

UA 11.05.2021 15:58 пишет:

Я ж писав, і це не тільки моє враження: для кіно Yamaha - супер, а от для музики- Навіть моделі рівня 3040 чи яка там замість неї. Цю я навіть сам чув - складну симфонічну музику нормально не грає.
Я б в районі 1000+ доларів шукав би на знижках якийсь Денон з 4000 серії (4700 здається останній). Регулярна ціна там звісно вище, але часто скидують.

так для кіно, для музики свїй окремий підсилювач просто коли буде ресивер з преаутами то звук нп фронтальні колонки можна пустити через нього в використовувати одну пару колонок -)

пропоную все ж таки звернути увагу на автора теми

Денон 4700 за таку ціну новий не продають-))) можна було б брати-))))

Змінено UA (16:39 11/05/2021)

СуперСтар ***
33 года за рулем, Киев
С нами с 16.04.2004

12 мая 2021 в 02:03 Гілками

harald67 11.05.2021 06:31 пишет:

Vik_tor 11.05.2021 01:00 пишет:

а в чому зараз прикол домашнього проектора, який використовується на заміну ТВ? ну раніше зрозуміло - звичайні ТВ не мали достатньої діагоналі, зараз вибір дуже великий. до того ж якість зображення від проектора все одно буде менш чіткою, ніж зображення якісного ТВ.

Ну порахуй: 77 дюймів Олед коштує як бюджетна автівка з салону. 82 лед не так щоб сильно дешевше. 98 дюймові лед коштують вже як небюджетні нове авто і мають вигляд одоробла. І їх моделі міняються раз на три роки, тобто можуть бути не дуже сучасними. Ще й потребують окремого стенду бо стіна їх може і не витримати. А 100 чи навіть 200 дюймів проектор коштує пару тис доларів, + медіа плеєр пару сотен, + екран або стіну пофарбувати, + штори поміняти. Вартість комплекту Дк однакова. Тобто у рази дешевше і ще й розмір зображення істотно більший.
Звісно з проектором гемору набагато більше і ТС це треба усвідомити, але ж і переваги очевидні, якщо згоден заморочуватися.

ну я не багато бачив проекторів сучасних, але трохи є. точно можу сказати, що якість зображення поступається ТВ і залежить від будь якого світла в кімнаті. при цьому, для щоденного перегляду потрібно зашторювати вікна обов"язково і якісними ролетами. в мене є дуже великі сумніви щодо переваг проектора для щоденного перегляду.
інша справа обладнання сімейного кінозалу ....
а щодо вартості, то я не впевнений, що за пару тис доларів отримаєшь таку ж якість зображення, як в ТВ за 3-5 і більш тис доларів
це звісно моя думка, я не заглиблювався в цю тему досконало

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Установка проектора в квартире + звук [Re: Vik_tor]
      12 мая 2021 в 08:40 Гілками

Vik_tor 12.05.2021 02:03 пишет:

harald67 11.05.2021 06:31 пишет:

Vik_tor 11.05.2021 01:00 пишет:

а в чому зараз прикол домашнього проектора, який використовується на заміну ТВ? ну раніше зрозуміло - звичайні ТВ не мали достатньої діагоналі, зараз вибір дуже великий. до того ж якість зображення від проектора все одно буде менш чіткою, ніж зображення якісного ТВ.

Ну порахуй: 77 дюймів Олед коштує як бюджетна автівка з салону. 82 лед не так щоб сильно дешевше. 98 дюймові лед коштують вже як небюджетні нове авто і мають вигляд одоробла. І їх моделі міняються раз на три роки, тобто можуть бути не дуже сучасними. Ще й потребують окремого стенду бо стіна їх може і не витримати. А 100 чи навіть 200 дюймів проектор коштує пару тис доларів, + медіа плеєр пару сотен, + екран або стіну пофарбувати, + штори поміняти. Вартість комплекту Дк однакова. Тобто у рази дешевше і ще й розмір зображення істотно більший.
Звісно з проектором гемору набагато більше і ТС це треба усвідомити, але ж і переваги очевидні, якщо згоден заморочуватися.

ну я не багато бачив проекторів сучасних, але трохи є. точно можу сказати, що якість зображення поступається ТВ і залежить від будь якого світла в кімнаті. при цьому, для щоденного перегляду потрібно зашторювати вікна обов"язково і якісними ролетами. в мене є дуже великі сумніви щодо переваг проектора для щоденного перегляду.
інша справа обладнання сімейного кінозалу ....
а щодо вартості, то я не впевнений, що за пару тис доларів отримаєшь таку ж якість зображення, як в ТВ за 3-5 і більш тис доларів
це звісно моя думка, я не заглиблювався в цю тему досконало

В принципі десь так, але є деякі нюанси:
77 ОЛЕД топовий коштує не 3-5, а десь в районі 15 к доларів.
Звісно картинка у проектора буде поступатися, але якщо екран буде 200 дюймів то враження від такого екрану перекриють усі недоліки картинки.
От городити проектор заради екрану у 100 дюймів також вважаю недоцільним.

Достоевский **
43 года (22 года за рулем), Киев
С нами с 07.01.2008

Re: Установка проектора в квартире + звук [Re: HotDog]
      12 мая 2021 в 08:56 Гілками

HotDog 06.05.2021 21:33 пишет:

подскажите с чего начинать

с телевизора.
с проекторами наигрались все кого я знаю.

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

Re: Установка проектора в квартире + звук [Re: -Виталя-]
      12 мая 2021 в 15:37 Гілками

вообще то с помещения
ТС так и не сказал отдельное или гостинная

Autoua.netФорумБудівництво та ремонт нерухомості
Додаткова інформація
0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 4912

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія