кацапська броня на гусеніцах каталась. Плитка витримала.
Хотілось би побачити що то за плитка така моцна)
кацапська броня на гусеніцах каталась. Плитка витримала.
Хотілось би побачити що то за плитка така моцна)
Так он же ж фото є вище Ну не танки, БРДМ витримала.
Доброго всім дня.Планую біля будинку викласти двір тротуарною плиткою. Плитка (старе місто) товщиною 60мм, 70 м2 завезена. Питання - якщо в двір рідко ( приблизно 20 разів на рік) буде заїзжати легкове авто то можна просто плитку класти на гарцовку чи краще там де буде їхати - стояти авто спочатку забетонувати а потіи на пісчано-цементну суміш укласти плитку? Іще питання - якщо нема віброплити чи можна обійтися ручною трамбовкою? Дякую за увагу.
а якщо один раз на 20 років буде заїжджати вантажівка, то краще забетонувати, щоб потім не перекладати
если кто имел с плиткой дело, можно ли здесь обойтись без бетона.
плитка - самый уёищный материал для такой цели. Но почему-то поголовье её очень любит.... или газон с трапиками, но это дорого или фактурный бетон, вообще офигенная штука. Я в шлёпках был уверен, что это деревянная дубовая доска, пока на колени не опустился.
Застройщик клал без бетона. У меня просело
или фактурный бетон, вообще офигенная штука. Я в шлёпках был уверен, что это деревянная дубовая доска, пока на колени не опустился.
Плюсану за бетон. Якщо хочеться вигляд плитки - є форми-трафарети. Крім навантаження плитка має ще недолік - трава з часом почне рости і задовбешся її з тих щілин виколупувати.
якщо в тебе там стояло авто, можеш просто вирівняти піском площину і покласти плитку - навряд воно буде далі просідати (ти ж вже ущільним майданчик). я так робив "тимчасово": була плитка б/в куплена і щоб не займала простір виклав її там, де і планував, але просто вклав без основи (мінімально рівняв щоб лягала нормально) і ставив туди авто роки 3 - нічого не провалилося і рельєф не з'явився (без навісу).
може по технології десь і має бути бетон, але то скоріше там, де плануються великі навантаження (як мінімум проїзди з великою інтенсивністю, або іноді дуже важкі авто).