autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Житомирские носки (5/5)

старый писатель *
36 лет (17 лет за рулем), Тернопіль
С нами с 08.07.2018

Re: Житомирские носки [Re: harald67]
      7 января 2026 в 11:08 Гілками

harald67 07.01.2026 06:52 пишет:

Tarasoff 06.01.2026 21:37 пишет:

VIOx 06.01.2026 21:08 пишет:

В ответ на:

...

Почистив так,шо паролі прийшлося відновлювати...сцк.

Може порадить хто....шо "на ринку" зара цікавого по цій темі? (шкарпетки...не куки )

https://duna.ua наче нічого, не розлазяться зразу, як лайно типу сінсея )

Ціна - космос. Ще й у мене упереджене ставлення до цього виробника: коли сину було роки 3-4 купив йому в фірмовому відділі цієї дюни колготки дитячі. Надягнули на малого, а він почав кричати. Не можемо зрозуміти що таке. Зняли колготки а у малого усі ноги в червоних плямах - страшенна алергія. Колготи викинули. З тих пір з малим, який вже не зовсім малий, випадків алергіі на одяг не було, а ми обходимо виробу Дюна десятою дорогою.
А щодо шкарпеток - то купую на розкладках біля метро звичайні чорні чоловічі типу "Житомир" пар по 10 одним закупом. Таких щоб бавовни було не маенше 90% і ніякого бамбуку. Через кілька місяців у мене стає 9 пар (бо протираються) потім 8 ну і до наступної закупівлі. Не треба після прання шукати пару для шкарпеток - усі ж однакові. Більше 35 грн. за пару ще не платив.

Як один з плюсів покупки всіх шкарпеток одинакових, коли одна з пари протирається, друга йде на лаву запасних чекати свого часу коли протреться ще одна. Таким чином викидуєш лише одну, а не цілу пару за раз.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Житомирские носки [Re: zumnuj]
      7 января 2026 в 11:36 Гілками

zumnuj 07.01.2026 11:08 пишет:

Як один з плюсів покупки всіх шкарпеток одинакових, коли одна з пари протирається, друга йде на лаву запасних чекати свого часу коли протреться ще одна. Таким чином викидуєш лише одну, а не цілу пару за раз.

Мене цьому трюку вчив батько (нажаль вже померлий) ще років 40 тому.

IesuiT *
26 лет за рулем, Киев
С нами с 30.10.2009

Re: Житомирские носки [Re: zumnuj]
      7 января 2026 в 12:13 Гілками

сейчас наоборот модно разного цвета.
я специально покупала по две пары одинаковых, но разных цветов, чтобы носить разные.
например, желтые с голубым сердцем и голубые с желтым сердцем ношу исключительно на одной ноге желтый, на другой - голубой. смотрится как комплект

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Житомирские носки [Re: julson]
      7 января 2026 в 15:27 Гілками

julson 07.01.2026 12:13 пишет:

я специально покупала по две пары одинаковых, но разных цветов, чтобы носить разные.
например, желтые с голубым сердцем и голубые с желтым сердцем ношу исключительно на одной ноге желтый, на другой - голубой. смотрится как комплект

Для дівчат це пасує, а от для хлопців, а ще скажемо відверто - немолодих хлопців якими є більшість відвідувачів форуму, набагато зручніше мати в гардеробі лише два кольори шкарпеток - чорні на всі випадки життя та світлі (також зручно кілька пар однакових мати) для світлих кросівок/туфель. Це і зручно з точки зору розшуку пари, і з точки зору економії часу - не думаєш, які шкарпетки одягнути.

Змінено harald67 (15:28 07/01/2026)

пользователь **
65 лет, Киев
С нами с 05.11.2001

7 января 2026 в 21:36 Гілками

Ага! У мене недалеко від будинку є трамвайна зупинка, де вранці скупчується багато робітників, які їдуть на зміну на бетонні та ін. підприємства. Мене завжди розважало те, що всі вони поголовно вдягнуті в чорні штани, чорні куртки, чорні шапочки і з чорними сумками. Напевно, і шкарпетки у них поголовно чорні.

Змінено alex_b (21:38 07/01/2026)

продавець прохолоди **
54 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

8 января 2026 в 10:15 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

julson 07.01.2026 12:13 пишет:

в мене навіть новорічні е , з різними малюнками

в мене навіть новорічні е , з різними малюнками

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Житомирские носки [Re: alex_b]
      8 января 2026 в 11:10 Гілками

alex_b 07.01.2026 21:36 пишет:

Ага! У мене недалеко від будинку є трамвайна зупинка, де вранці скупчується багато робітників, які їдуть на зміну на бетонні та ін. підприємства. Мене завжди розважало те, що всі вони поголовно вдягнуті в чорні штани, чорні куртки, чорні шапочки і з чорними сумками. Напевно, і шкарпетки у них поголовно чорні.

Якого кольору штани, черевики та шкарпетки носить пан узимку?

IesuiT *
26 лет за рулем, Киев
С нами с 30.10.2009

8 января 2026 в 12:48 Гілками

harald67 07.01.2026 15:27 пишет:

скажемо відверто - немолодих хлопців якими є більшість відвідувачів форуму, набагато зручніше мати в гардеробі лише два кольори шкарпеток

это только у скучных
даже мой свекр (ему 71) на днях приходил в красных с оленями
у мужа кроме белых (много, очень много белых - по работе надо) куча разных цветных и прикольных
а у меня сейчас самые любимые вот эти сторінка

Змінено julson (12:48 08/01/2026)

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

8 января 2026 в 14:09 Гілками

julson 08.01.2026 12:48 пишет:

harald67 07.01.2026 15:27 пишет:

скажемо відверто - немолодих хлопців якими є більшість відвідувачів форуму, набагато зручніше мати в гардеробі лише два кольори шкарпеток

это только у скучных
даже мой свекр (ему 71) на днях приходил в красных с оленями
у мужа кроме белых (много, очень много белых - по работе надо) куча разных цветных и прикольных
а у меня сейчас самые любимые вот эти сторінка

в мене теж багато різних, на літо це коротенькі біли на осінь тепленькі різні на зиму теплі, та теплі термо

пользователь **
65 лет, Киев
С нами с 05.11.2001

8 января 2026 в 16:23 Гілками

На щастя я не працюю в умовах офіціозного дрес-коду, тому ходжу в різноманітних джинсах різноманітних відтінків класичного "індіго", зимові мембранні черевики типу "міський трекінг" з комбінованим верхом, не на хутрі, звісно. Частіше відтінків коричневого. Шкарпетки різних темних кольорів. Які ще інтимні запитання будуть?
Чорні речі дуже зрідка бувають у вжитку, але це в основному від безвиході, коли от прям функціонал і споживчі якості на 100 відсотків, а колір тільки чорний.
ЗІ Житомирські шкарпетки не люблю, бо любі житомирчани із жадібності недокладають еластану (він же лайкра) з-за чого шкарпетки гублять еластичність в районі п'ятки.

Змінено alex_b (16:27 08/01/2026)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

8 января 2026 в 17:11 Гілками

alex_b 08.01.2026 16:23 пишет:

На щастя я не працюю в умовах офіціозного дрес-коду, тому ходжу в різноманітних джинсах різноманітних відтінків класичного "індіго", зимові мембранні черевики типу "міський трекінг" з комбінованим верхом, не на хутрі, звісно. Частіше відтінків коричневого. Шкарпетки різних темних кольорів. Які ще інтимні запитання будуть?
Чорні речі дуже зрідка бувають у вжитку, але це в основному від безвиході, коли от прям функціонал і споживчі якості на 100 відсотків, а колір тільки чорний.
ЗІ Житомирські шкарпетки не люблю, бо любі житомирчани із жадібності недокладають еластану (він же лайкра) з-за чого шкарпетки гублять еластичність в районі п'ятки.

Я не про чорний одяг. У мене також є джинси різних відтінків синього і навіть кольору "віскі". От чорних штанів на зиму у мене і немає. І зимові черевики/туфлі/кросівки у мене також є чорні, коричневі, темно сині. Але набагато зручніше, як на мене, не думати які я взимку зранку одягну джинсі чи черевики щоб підібрати шкарпетки за кольором, а незалежно від виду зимових штанів та взуття одягнути чорні шкарпетки - усе одно за кольором пасуватимуть до усього переліченого. Але так простіше і зручніше і не треба шукати пару. Тим більше що якраз узимку кольор шкарпеток взагалі не видно, якщо тільки не якісь жовтогарячі. Щодо отих "житомир" шкарпеток то я навпаки, підбираю щоб вміст лайкри був мінімальним - щоб ногу у верхній частині шкарпеток не тиснули.
П.С. Зараз "офіційного дрес коду" в урядових установах не існує. Більше того - усі беруть приклад з першої особи. Деякі типу в мілітарі ходять, а усі інші в варіаціях джинсів і полуверів.

Достоевский *
59 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

8 января 2026 в 17:49 Гілками

В ответ на:

Мене завжди розважало те, що всі вони поголовно вдягнуті в чорні штани, чорні куртки, чорні шапочки і з чорними сумками. Напевно, і шкарпетки у них поголовно чорні.

Мені теж смішно з цього. Я подібний аутфіт називаю - шапочки з сумками. Літом вони зазвичай це - майка, труси і в сандалях з грязними когтями, ну і звичайно з рукзаком за спиною

пользователь **
65 лет, Киев
С нами с 05.11.2001

8 января 2026 в 19:17 Гілками

В ответ на:

підбираю щоб вміст лайкри був мінімальним - щоб ногу у верхній частині шкарпеток не тиснули

Ну тут я не дуже згоден. Т.зв. резинка на шкарпетках, як правило, мені не тисне. Вміст еластану пишуть однаковий, але я вбачаю, що виробники пхають еластичне волокно зовсім різних постачальників по принципу чим дешевше, тим краще. Від цього сама шкарпетка може бути приємною на дотик і на розтягування, а може бути "дубовою" і одягатися через п'ятку з зусиллям.
Згідно зі своїми уподобаннями в джинсах я залюбки купую темно-сині шкарпетки, які теж підходять майже під все, але вони не завжди бувають, як припече Ну це вже моє недбальство, бо дійсно краще купувати більш-менш купою. Розбирати шкарпетки після прання мені не важко, а от викидати в сміття дубові, але ще цілі шкарпетки чомусь не подобається.
Дійсно, колір шкарпеток взимку не видно, я написав про інше. Коли постійно бачиш великі компанії пролетарів чорних з ніг до голови, то встає питання - невже не було на базарі трохи інших кольорів цієї одежі і галантереї?

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

9 января 2026 в 01:02 Гілками

Колись нагрiб у "Ярославi" купу шкарпеток троxи некондицiйниx, але майже задарма. Виявилось що випередив моду, але що вiдрiзняються видно тiльки якщо дуже придивлятись. А щодо кольору то пам'ятаю як колись на мiсцевому велофорумi була величезна заруба на цю тему. Виявляеться в тому середовищi це надважливо, корпоративнi стандарти вiдпочивають.

Змінено SARS (01:03 09/01/2026)

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

Re: Житомирские носки [Re: SARS]
      9 января 2026 в 01:19 Гілками

SARS 09.01.2026 01:02 пишет:

Колись нагрiб у "Ярославi" купу шкарпеток троxи некондицiйниx, але майже задарма. Виявилось що випередив моду, але що вiдрiзняються видно тiльки якщо дуже придивлятись. А щодо кольору то пам'ятаю як колись на мiсцевому велофорумi була величезна заруба на цю тему. Виявляеться в тому середовищi це надважливо, корпоративнi стандарти вiдпочивають.

шкарпеток багато не буває

Достоевский *
59 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

Re: Житомирские носки [Re: egorka]
      9 января 2026 в 08:58 Гілками

В ответ на:

Коли постійно бачиш великі компанії пролетарів чорних з ніг до голови, то встає питання - невже не було на базарі трохи інших кольорів цієї одежі і галантереї?

На мою думку, то з цим все дуже просто. Що їм купили, в тому вони і ходять, і їм взагалі пофігу в чому ходити. В мене теж є такі на роботі. Я одному, якось сказав, що ти в своєму прикиді схожий на кілера. Все чорне, коротка куртка з капюшоном, цирк з них коротше

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
1 користувачів і 46 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 11452

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія