У Вінниці медики рятують життя 13-річного Андрія, якого просто на тротуарі збила п'яна водійка. Рівень алкоголю в її крові перевищував норму в 16 разів. Нині винуватиця ДТП під вартою. А за життя хлопця борються лікарі.
У Вінниці жінка на підпитку за кермом позашляховика збила 13-річного хлопчика, який ішов по тротуару до школи. Постраждала дитина потрапила в реанімацію в дуже важкому стані. Винуватицю ДТП затримали, але суд відпустив її із СІЗО під заставу. Після скоєння наїзду на школяра у 43-річної водійки кросовера Haval перевірили рівень вмісту алкоголю в крові. Виявилося, що він у 16 разів перевищував норму.
Під час судового засідання щодо обрання запобіжного заходу було вирішено дозволити Наталії Дзись вийти з ізолятора під 181 тисячу застави. Її сім'я внесла суму, і жінку відпустили.
На слуханні також з'ясувалося: винуватиця аварії перебуває на обліку в диспансері в нарколога, оскільки хворіє на алкоголізм.
Про алкоголізм це правда, чи журналісти не так зрозуміли?!
Засідання було відкритим, під час слухання водійка Наталя Дзісь, яка стала винуватицею трагічної аварії, сказала, що перебуває на обліку в диспансері, оскільки хворіє на алкоголізм.
"Одне пояснення: я приймаю ліки, і мені потрібно до психіатра. Крім того, що я на обліку в диспансері, у мене розвивається уже інша хвороба", – розповідає підозрювана Наталія Дзісь.