Завжди сам пакую оптимально, на своему вiддiленнi ще не зтикався щоб допаковували чи навiть оглядали. Але все одно вiддаю перевагу самовивозу чи Укрпоштi, меньше ризикiв як на мене.
я не пакую, Укрпошта мрак, коли стикаюсь, не подобається дуже
3 кейси з ними за останній місяць. Через олх продавав акум, який раніше кур'єр нп мені ж і доставив. я в тому ж пакуванні його і відправляв - на відділенні хлопака каже що багато пустот і напхає щоб не було шкоди картону тощо. не доплачував ні я ні покупець.
Через трохи інвертор з того ж відділення поїхав. там була подвійна упаковка від китайців - типу спецпакет навколо інвертора і навколо пінопласту в який він вложений - при цьому пустот купа. Але якщо саму зовнішню коробку відкрити, то не видно їх. Глянули, сказали все ок, ніц не допаковували.
І останній кейс, негативний вже - днями робив замовлення кави. І наклацав на село, в поштомат. Накладна вийшла 155 грн, вирішив скоротити маршрут і взяти в місто - мінуснути витрати(і дуже пожалів що зразу укрпоштою не замовив). Мінуснули 10 грн за поштомат, а доплату 25 грн за доставку в село - ні. Пояснили що раз була така накладна спочатку, то вони ніц не зроблять вже. Імхо ситуація тотальна фігня, бо з їх сторони накидати на вартість то взагалі без питань, а відмінити ту послугу якої не надавали, то в них правила не дозволяють
Завжди сам пакую оптимально, на своему вiддiленнi ще не зтикався щоб допаковували чи навiть оглядали. Але все одно вiддаю перевагу самовивозу чи Укрпоштi, меньше ризикiв як на мене.
коли щось відправляю то сам гарно все пакую в підходящу коробку і відправляю
Може в мене відправлення такі, не коштовні. Приніс, залишив, отримав кошти згодом еа картку.
Так само, плюс сам наклацую в приложухі накладну, щоб звести суперечки до мінімума. Всі рази коли вони самі пакують то якийсь лютий треш де бовтається всередині по оверпрайсу.
...
Може в мене відправлення такі, не коштовні. Приніс, залишив, отримав кошти згодом еа картку.
та в мене теж не коштовні, вчора відправляв бустер то добре запакував і відправив , вже отримали , а коли приносиш на пошту і вони самі пакують то не всім таке подобається бо виходить дорожче
Мінуснули 10 грн за поштомат, а доплату 25 грн за доставку в село - ні. Пояснили що раз була така накладна спочатку, то вони ніц не зроблять вже. Імхо ситуація тотальна фігня, бо з їх сторони накидати на вартість то взагалі без питань, а відмінити ту послугу якої не надавали, то в них правила не дозволяють
Зате в протилежний бік теж працює. Якщо з міста в село переадресувати
Наче щось було схоже але не знайшов. А це вже мені прийшла посилка
На фото посилка розміром 10х10х9 см, вагою у 300 грам та ціною близько 500 гривень
Також видно розміри упаковки від Нової Пошти, у яку можна помістити не менше 8 таких коробочок. І вартість доставки вийшла 82 грн (замість реальної вартості близько 40 грн). - тобто близько 17% від вартості замовлення
Так що будьте уважні та остерігайтесь такої «клієнтоорієнтованості», що більше схожа на розвод клієнтів на гроші
сьогодні забирав гальмівні диски та колодки на НП. вага коробки 17 кг. попросив хлопця намотати два витка скотчу, щоб винести до машини. він мені дає скотч і каже - мотайте, у наші обов'язки це не входить. а у мене ще пакет у одній руці. я йому - ну намотайте, я оплачу послугу. посміхнувся, сказав "не треба" і мотнув таки.