Наверное, потому что у меня нет гаража, то я розжарювання менял на диодные или какие они там, по мере сгорания первых. Собирать и хранить в гараже даже в голову не пришло. А оно вон какой выгодой обернулось!
У вас, мабуть, і сауни немає. Оскільки в сауні лед-лампу не поставиш, якось вони не витримують 100+ градусів.
В гаражі не зберігаються, а встановлені в сітильникі і використовуються за прямим призначенням, ще й якась переноска є. До гаража прогрес не дійшов. А в квартирі були замінені планово, не чекаючи виходу з ладу, багато років тому з огляду як і бажання спробувати нові технології (перши лед-лампи замовляв з Китая, коли їх тут особливо і не продавали), економії електрики так і встановлення світильників які не підтримують ламп розжарювання в принципі.
Далі зберігалися в очікування коли з'явиться сауна це ж очевидно. Оскільки сауна не поспішає з'являтися то частину було вирішено замінити на лед раз уж є така пропозиція, та й наявні лед десь раз на три роки виходять з ладу.
Наверное, потому что у меня нет гаража, то я розжарювання менял на диодные или какие они там, по мере сгорания первых. Собирать и хранить в гараже даже в голову не пришло. А оно вон какой выгодой обернулось!
У вас, мабуть, і сауни немає. Оскільки в сауні лед-лампу не поставиш, якось вони не витримують 100+ градусів.
В гаражі не зберігаються, а встановлені в сітильникі і використовуються за прямим призначенням, ще й якась переноска є. До гаража прогрес не дійшов. А в квартирі були замінені планово, не чекаючи виходу з ладу, багато років тому з огляду як і бажання спробувати нові технології (перши лед-лампи замовляв з Китая, коли їх тут особливо і не продавали), економії електрики так і встановлення світильників які не підтримують ламп розжарювання в принципі.
Далі зберігалися в очікування коли з'явиться сауна це ж очевидно. Оскільки сауна не поспішає з'являтися то частину було вирішено замінити на лед раз уж є така пропозиція, та й наявні лед десь раз на три роки виходять з ладу.
Цікаво, а цей проєкт по заміні ламп взагалі дасть ефект щодо потужності, а не звільнення комірок від старих ламп?
Цікаво, а цей проєкт по заміні ламп взагалі дасть ефект щодо потужності, а не звільнення комірок від старих ламп?
Більш ніж впевнений, що так. Хто ще користувався лампами розжарювання нарешті спробують світлодіодні (а вони працюють щонайменше 2-3 роки).
Та й взагалі, з початком програми заміни ламп у всіх моїх знайомих, а також у мене електрику стали вимикати набагато рідше, а останні декілька днів взагалі не вимикали. І це не тільки Київ
PS. А ще якщо вольфрам з ламп на бронебійний підкаліберні снаряди переробити - додаткова користь
если их таки вкрутят, то даст.))) по своей 3-ке разника в потреблении до замены и после заметна а тут начинает работать закон больших чисел. читал суммарно об 1 гигаватте возможной экономии
в холодильниках ещё бывают Е14
Ну других стандартов кроме обозначенных, к сожалению не меняют, а то я бы например в гирляндах елочных заменил, на светодиодики. Не так тепло и лампово смотрится, но если с искусственным носителем, то тоже какая-никакая экономия в дефицитный период. Кстати и с тупыми но легкими предметами тоже уже зраду раскопали Хотя если под отечественным брендом китайское фуфло гонят, то лучше такое-же из Европы нашару.
Вот уж не думал что кому то эти бесплатные быстрогорящие лампочики нужны будут
ну 7 гривен (цена лампы накаливания на базаре) это не бесплатно и откровенного говна там нет, уровень среднего Китая. Мне предлагали на выбор е14 - филя прозрачный - филя матовый - амазон басикс прозрачный З.Ы. амазоны на лохюэй идут лучше всего, хотя фили меньше мерцают.
ну 7 гривен (цена лампы накаливания на базаре
Нет таких цен давно. У меня на ближайшем рынке лампочки накаливания 25-30 грн/шт
ЗЫ. Ажиотаж на обмен лампочек спал. Может потому, что обычных лампочек накаливания нет в продаже по адекватной цене. Сегодня поменял за 15 минут на почте, почти без очереди, на вот такие как на фото. Обычные диодки. Какой-то ноунейм. На самой лампочке никаких надписей и на коробке даже штрихкода нет Пишет что 12 ват, но там максимум 7-8. Сравнил со своей яркой на 12 ват.
Какой-то ноунейм. На самой лампочке никаких надписей и на коробке даже штрихкода нет
похоже по-турецки написано
Какой-то ноунейм. На самой лампочке никаких надписей и на коробке даже штрихкода нет
похоже по-турецки написано
А в нас на пошті такі філіпси, тепле жовте світло як від звичайних ламп - не люблю таке, але і на тому дякуємо)
такі філіпси, тепле жовте світло як від звичайних ламп - не люблю таке,
- як таке природне приємне тепле світло можна не любити?!
А в нас на пошті такі філіпси, тепле жовте світло як від звичайних ламп - не люблю таке, але і на тому дякуємо)
не хочешь поменять на простые лэд, тоже филипс? а то мне такие как у тебя не попались, а попробовать применить где-то желание есть
такі філіпси, тепле жовте світло як від звичайних ламп - не люблю таке,
- як таке природне приємне тепле світло можна не любити?!
Воно в мене асоціюється із школою - настольна лампа фігачить в очі, а ти робиш ДЗ довгими зимовими вечорами
где пластик лежит. Со вчрашнего вечера в Дие пусто, кабинет водителя ддосят. Насколько надолго - не известно. Не впервые, но неприятно..
где пластик лежит. Со вчрашнего вечера в Дие пусто, кабинет водителя ддосят. Насколько надолго - не известно. Не впервые, но неприятно..
На месте все
На месте все
до тех пор пока не обновится. У меня зараза обновило вчера и пропало в Дие. https://e-driver.mvs.gov.ua/login - то клоудфлар посілает по неответу сервера то 500 ошибка
Насколько я понимаю, в Дію ходят все, кому не лень? Пришло сообщение от Гугла про утечку данных в dark net. Источники: DIIA (Ukraine Digital Government Platform)
5 лист. 2025 р.
DATE OF BIRTH EMAIL NAME ADDRESS PHONE NUMBER
Ukraine PII
16 трав. 2023 р.
DATE OF BIRTH EMAIL GENDER NAME ADDRESS PHONE NUMBER