З пояснень ТС зрозуміло одне: попали на гроші ті, хто не мав попасти (конкретно ТС та його сусіди), і не попали на гроші недопускальщик та жек. Такі "реалії"
Все добре ви зрозуміли , на сьогодні рахунок мінус 2800 грн , не в мою користь . Правда підходив один сусід , вибачався і казав що в вівторок занесе . Допускаю ще , що не всі присутні , роз'їхалися на вихідні , а об'яву я повісив с суботу зранку . Але те що буде мінус , то вже зрозуміло . Ось так і роби добрі діла .
Вода потекла в перекрытии. Насколько я понял, между ТС и недопускальщиком. Вот кому больше мешало, тот и заплатил.
В моём случае было проще, мы протянули 4 этажа сразу. Вышло по 3кгрн с квартиры, работа плюс материалы.
Не читали ви всю тему , ну той ладно ) . Вода потекла між третім і четвертим поверхом , а ТС на першому . Якщо пишите про те кому найбільше заважала відсутність води , то так , я к було видно з настрою всіх мешканців і жеку , скоріше за все мені . Ось я і заплатив . Ну нічого , є підозра що це не останній випадок . В наступний раз , в мене на стояку з'явиться кран ( і скоріше , і дешевше ) , а вони там далі хай вирішують з судами і т.д.