Згідно з даними поліції, на автодорозі Мартусівка-Проців у межах села Ревне Бориспільського району 33-річний водій не впорався з керуванням автомобіля Vоlkswagen-Golf, здійснив виїзд на праве ґрунтове узбіччя та перекинувся на дах. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 7-річний хлопчик (раніше ДСНС повідомляла, що загинула 7-річна дівчинка. - Ред.) від травм загинули на місці події
Загалом в автомобілі перебували 16 осіб, 7 з яких діти віком від 6 до 16 років!
За цим фактом слідчим управлінням поліції Київської області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Щодо батьків буде складено адміністративні матеріали за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Анекдоти про вважаю недоречними, але.... Сцк, знаю ту дорогу до дачі вже +20років, проїду з закритими очима. Де там мона несподівано не впоратись з керуванням ? Та щє й з такою кількістю пасажирів . А от алководіїв навіть вистачає, я декілька разів за серце хапався, бо щойно батьки поїхали - шум/гам/бабах з боку траси - синеньки їхали з відпочинку, поганялися
Де там мона несподівано не впоратись з керуванням ?
Коли в салоні Golf 16 людей, з керуванням можна не впоратись де завгодно.
по Плюсам сказали, что водитель выпивший....
Тобто загинуло лише 12,5% пасажирів.
по Плюсам сказали, что водитель выпивший....
І вже писали вище - номери "рушіїв економіки"
Дитячі автокрісла, ремені безпеки... Пофіг. Я ж на блясі, хто мене знайде на штраф.
Де там мона несподівано не впоратись з керуванням ?
Та де завгодно. Я на тій дорозі був 2 рази всього (туди вдень і назад вночі), і один вже лежав у канаві. Впало дерево, освітлення немає, водій дорогу напам'ять знає, об'їхав, але неудачно.
Дитячі автокрісла, ремені безпеки... Пофіг. Я ж на блясі, хто мене знайде на штраф.
куда то кресло поставить, если в машине 16 человек?
по ситуации, жесть. нет пастуха...
На днях видела под Одессой на отдыхах октавию с номерами КА, из которой гуськом с заднего сидения вывалились трое детей и двое взрослых. И это люди только приехали, с чумаданами, то есть рулили вот так по трассе
Анекдоти про вважаю недоречними, але.... Сцк, знаю ту дорогу до дачі вже +20років, проїду з закритими очима. Де там мона несподівано не впоратись з керуванням ? Та щє й з такою кількістю пасажирів . А от алководіїв навіть вистачає, я декілька разів за серце хапався, бо щойно батьки поїхали - шум/гам/бабах з боку траси - синеньки їхали з відпочинку, поганялися
Сам 20+ років туди на дачу їжжу.. Скоріш за все, щось сталося або на повороті на с. Петропавлівське, або на митний термінал...
На днях видела под Одессой на отдыхах октавию с номерами КА, из которой гуськом с заднего сидения вывалились трое детей и двое взрослых. И это люди только приехали, с чумаданами, то есть рулили вот так по трассе
Вчора мені назустріч по двополосній пролетіла лушпайка на швидкості 160 обганяючи тошнота - на передньому сидінні мамаша з дитиною 4+ на руках без ременів. Це не лічиться.
Пьяный водитель, бляха, 16 человек в гольфе? Ничего не забыл? Автокреслами и ремнями в данной ситуации можно пренебречь.
Пьяный водитель, бляха, 16 человек в гольфе? Ничего не забыл? Автокреслами и ремнями в данной ситуации можно пренебречь.
Баяна и гармонь забыли, на которых играли в салоне. А ведь так ездили в детстве на дискотеку в соседнее село. До двадцати человек входило в машинку.
Вторую серию подвезли:
Под Луцком легковой автомобиль с 12 людьми влетел в дерево 30-летний водитель "Ford Focus" не учел дорожную обстановку, съехал на обочину, в результате чего допустил столкновение с деревом.
В легковушке находилось 12 человек, из них семеро детей. Двое взрослых и один ребенок погибли на месте, остальные доставлены в медицинские учреждения
Под Луцком легковой автомобиль с 12 людьми влетел в дерево 30-летний водитель "Ford Focus" не учел дорожную обстановку, съехал на обочину, в результате чего допустил столкновение с деревом.
В легковушке находилось 12 человек, из них семеро детей. Двое взрослых и один ребенок погибли на месте, остальные доставлены в медицинские учреждения
горбатого могила исправит Детей жаль - они заложники(
Вторую серию подвезли: