Мы вообще сахар не употребляем в свежем виде и соответственно очень редко покупаем, но тут пришла пора гнать самогон варить варенье. Жена выдала денег на 10 кг сахара и отправила меня на три буквы, в магазин. Но, в магазине я немного подъогуел от цен на этот продукт - выданых мне денег хватало впритык на 4 кило
поэтому вопрос - где купить по автоуашному? или может есть какие заменители по гуманным ценам?
Можно на оптовых базах поискать? А что не так с трехбуквенным магазином? Я сахар не покупал, но там было объявление на кассе не более 5 кг в одни руки, поэтому я думал что там цена самая гуманная, как и вообще все цены в этом самом распрекрасном магазине за продукты наивысшего качества в шаговой доступности от дома.
Voldemaar 22.07.2021 08:45 пишет: Мы вообще сахар не употребляем в свежем виде и соответственно очень редко покупаем, но тут пришла пора гнать самогон варить варенье. Жена выдала денег на 10 кг сахара и отправила меня на три буквы, в магазин. Но, в магазине я немного подъогуел от цен на этот продукт - выданых мне денег хватало впритык на 4 кило
поэтому вопрос - где купить по автоуашному? или может есть какие заменители по гуманным ценам?
а жена целый год дердала в голове прошлогодние цены?
Voldemaar 22.07.2021 08:45 пишет: Мы вообще сахар не употребляем в свежем виде и соответственно очень редко покупаем, но тут пришла пора гнать самогон варить варенье. Жена выдала денег на 10 кг сахара и отправила меня на три буквы, в магазин. Но, в магазине я немного подъогуел от цен на этот продукт - выданых мне денег хватало впритык на 4 кило
Это все продавцы носков сахара виноваты. Вот страница.
Встановлено, що з вересня 2020-го згадані вище суб’єкти схоже підвищували оптово-відпускні ціни. Вартість зростала подібними темпами і в один період: протягом вересня-листопада 2020-го – в середньому на 48 %.
У Комітеті не вбачають об’єктивних причин для такої динаміки.
Цукристість буряків торік у цілому по Україні знизилась на 1,7 %, врожайність – на 7,8 %, відповідні посівні площі скоротилися на 2,7%.
Обсяги виробництва цукру у 2020-му скоротилися на 22,3 %, порівняно із попереднім періодом. Водночас дефіциту в Україні не спостерігалося з огляду на перехідні запаси, обсяги імпорту і суспільну тенденцію щодо зниження внутрішнього споживання.
За даними Лондонської біржі, світові ціни не зазнали такого стрімкого підвищення. У цей час не відбулося і значних коливань на валютних ринках чи зростання оподаткування.
АМКУ вбачає, що група «Астарта» та ТОВ «Радехівський цукор» знаходяться у різних умовах господарської діяльності, однак схожими діями обмежили конкуренцію на ринку, та отримали можливість підвищувати ціни понад конкурентний рівень.