Ни дня без... место тоже, результат +- одинаковый)
видать место проклятое... ведь на других кругах - все нормально, а тут... ну явно дело не в организации движения....
да светофор там проклятый выключить его и все спокойно разьедутся
Ни дня без... место тоже, результат +- одинаковый)
видать место проклятое... ведь на других кругах - все нормально, а тут... ну явно дело не в организации движения....
Ой, да ладно.
Раніше жив біля кола Архипенка (Мате Залки) - Героїв Сталінграда. Регулярні ДТП на зїзді з Сталінграду (від мосту) на Архипенка.
І у 80+ з оленями, які не в змозі обрати ряд - виїзджали з кола з лівого ряду.
10 метров дистанции при старте со светофора?
Я не про зупинки на світлофорі, але в і таких місцях трохи більша дистанція - теж допоможе, бо дозволить торкатися з місця раніше, ніж це зробить авто попереду.
Я не про зупинки на світлофорі, але в і таких місцях трохи більша дистанція - теж допоможе, бо дозволить торкатисяз місця раніше, ніж це зробить авто попереду.
10 метров дистанции при старте со светофора?
Я не про зупинки на світлофорі, але в і таких місцях трохи більша дистанція - теж допоможе, бо дозволить торкатися з місця раніше, ніж це зробить авто попереду.
Якась дивна теорія торкання...
Якась дивна теорія торкання...
это приколы гугл-переводчика, на которых консервы палятся....
Цікаво, яку люди готові розробити глибоку теорію про шпіонів, аби лише не тримати дистанцію ) (Так, мені вже досить багато років, але я все ще вчу рідну мову).
- а "трогаться с места" - російською, не смішно звучить?
- а "трогаться с места" - російською, не смішно звучить?
если-бы ты читал ПДД, то не задавал-бы глупые вопросы
если-бы ты читал ПДД, то не задавал-бы глупые вопросы
- від такої обізнаної людини, як ви - трохи дивно бачити зауваження стосовно знання мови (яку ви, до того ж - не використовуєте. Мабуть і не знаєте толком?).