А на день незалежності в яку сторону черги на кордоні зазвичай бувають ? Є якійсь трафік загалом на такі дні, бо ще й у цьому році 4 вихідних буде, от і думаю якщо 23 або 24 на виїзд то які шанси встрягнути
AkaFalcon 31.07.2021 21:16 пишет: А на день незалежності в яку сторону черги на кордоні зазвичай бувають ? Є якійсь трафік загалом на такі дні, бо ще й у цьому році 4 вихідних буде, от і думаю якщо 23 або 24 на виїзд то які шанси встрягнути
черга на кордоні - це як хмари над морем.....зараз нема, а за годину - дощ
а моя не понимать. пробки на выезд или на въезд и когда, если кто ездил в одессу будут наверняка в субботу на въезд а на выезд будет свободно. а на кордоне с Польшей в субботу ?
Воно ніби і так, проте багато дуже про це не знають і затори на кордонах Всі місцеві як тягали все так і тягають, до того ж заробітчани ж можуть наприклад ломанутися додому. А їх там досить щоб все стало намертво. Чого ж і питаю. Туристи як чинник то найменший з поміж інших і раніше був.
В 2019 году я 24 августа, это была суббота, ближе к обеду, выехал из Киева в сторону Одессы. Трасса была пустая, видимо все кто хотели - выезжают в пятницу после работы или в субботу рано утром. К 10 вечера я доехал до границы с Молдавией, и сразу же граница с Румынией - был и там и там один. Так что если сдвинуть свою поездку буквально на 1 день относительно толпы можно сэкономить уйму времени.