Ще восени мене притерли в потоці. Звернувся в "Гараж Гоголів", щоб виправити місця контакту: крило, бампер, накладка дзеркала. А також частково пофарбували задню ляду - рижики навколо підсвітки номера та сколи. Результатом роботи задоволений. Виконання в обумовлені строки із поправкою на відключення електрики. Фотозвіти по ходу робіт. Рекомендую!
Дякую за відновлення Шкоди мого сина. В’їхали із другорядної. Постраждали фара, бампер та крило. Після звертання до Ярослава єдиною моєю проблемою став пошук оригінальної фари.
Всі інші - взял на себе Ярослав. В результаті через тиждень машина стала кращою ніж була. І завдяки відновленню пошкоджень і завдяки поліровці всього кузова, яку виконали як додаткову послугу.
Було пошкодження заднього бамперу, яке я хотів виправити. Репутація на форумі у Ярослава дуже добра, тому навіть не намагався знайти когось іншого. Страхова винуватця зробила огляд та у опису пошкоджень було багато слів "заміна". Надіслав фото пошкоджень Ярославу і отримав надію, що "ще походить". За тиждень виправили задній бампер з ріхтовкою і покраскою, починили датчик парктронику, передній бампер з покраскою (було пошкодження у минулому). В задньому бампері була невеличка, але дірка. Зараз її немає. Машина виглядає як нова. Все зроблено дуже якісно! Дуже дякую!