Хочу манометр масляний, щоб тиск його не ховався від мене в нутрощах двигуна, а гордо виднівся на показометрі. Чи не буде хтось настільки добрим, щоб розказати мені, як ту вісь у вас там кріплять. Ну, в сенсі, як мені казали, треба купити давач, трійник і сам показометр. Так вот, куди вкручується давач? Для чого трійник? А ще, якщо знаєте - яка ціна питання?
Но когда собирался ставить датчик давления на копейку, принцип был следующий: тройник в штатное отверстие датчика давления, в одно отверстие тройника - штатный датчик, в другое - манометр или его датчик По цене, к сожалению, не подскажу. А штатный датчик, ИМХО, нужен шоб ламочка красная горела все таки, а то как же манометром то цепь замкнуть?
який ставиться на місце штатного давача, а вже в цей трійник вкручуються давачі для лампочки і манометра, як я зрозусів зі слів Снікер_Сана. Але вот питання, чи буде воно після того нормально тиск міряти... Може і буде, яка йому різниця, зрештою...
так що ніяких проблем не буде. Трійник який тобі потрібен, я бачив в автомагазині на Артема (нової назви вулиці так і не запам"ятав) там же є і все решта. Якщо хочеш можу тобі продати датчик і покажчик по цінах нижче ринкових (взяв був бо хотів собі поставити, та все руки не доходять і не знайшов умільця щоб трійник виточити, в Тавра різьба конусна...) - з цим в мило
Этот тройник с датчиками штатно ставился на все тройки, шестерки и первые выпуски семерек (у которых на щитке приборов указатель давления масла а не эконометр) Показания из-за тройника не изменяются В тройник вкручены маленький датчик (это на лампочку, стоит на всех машинах одинаковый , кажется ММ120) и боченок (на стрелку, обозначения не помню)