Прокатався вчора Верховина-Чернівці-Верховина. Їхав по колу. Туди через Устеріки# Розтоки-Вижницю-Мамаївці. Назад через Снятин-Заболотів-Косів. По часу приблизно однаково 2год. 15 хв. По покриттю і там, і там є різні ділянки від гравійки до нового асфальту. Найцікавіший і найгарніший відрізок Верхній Ясенів-Вижниця. Всюди багато сіл. Сильно не розженешся. Робити зайвий гак на 40 хвилин через Коломию я не бачу сенсу
через Коломию гравия НОЛЬ. 25 км. крюк и разница в 20 минут по гуглу. Я бы еще подумал - нужен мне гравий?
Про гравій я писав на інших маршрутах. А про Коломию: я вважаю не варто втрачати мінімум 30 хв. (А якщо через Рожнів, то усі 40) та накручувати 30 зайвих км по Гуглу. Але це мій досвід на моєму авто.
так а гравий где?
у тебя там неоптимально после Верховины вниз маршрут, нужно на Косив было, а оттуда на Куты, Вижницю
Прокатався вчора Верховина-Чернівці-Верховина. Їхав по колу. Туди через Устеріки# Розтоки-Вижницю-Мамаївці. Назад через Снятин-Заболотів-Косів. По часу приблизно однаково 2год. 15 хв. По покриттю і там, і там є різні ділянки від гравійки до нового асфальту. Найцікавіший і найгарніший відрізок Верхній Ясенів-Вижниця. Всюди багато сіл. Сильно не розженешся. Робити зайвий гак на 40 хвилин через Коломию я не бачу сенсу
через Коломию гравия НОЛЬ. 25 км. крюк и разница в 20 минут по гуглу. Я бы еще подумал - нужен мне гравий?
Поезал через Вижницу - Вашкивци - Глиница. 3км суммарно гравия, в целом дорога плохая. Ям нет, но много латок и наплывов. Но красиво. Альфа проехала без особых проблем, но все равно неприятно. Если хочется видов - туда можно ехать, но будьте готовы к классической украинской дороге 7-летней давности
Я так понял,шо больше сотни и не поедешь? А скорее 60-80. Так?
так а гравий где?
у тебя там неоптимально после Верховины вниз маршрут, нужно на Косив было, а оттуда на Куты, Вижницю
Гравій місцями на ділянці Устеріки-Розтоки. Якраз все там оптимально. Можна і через Косів, але уздовж Черемоша цікавіше і нормальна дорога. Окрім того не треба через перевал проїжджати. А якщо вже їхати на Косів, то після Косова я через Рожнів-Заболотів їхав. Так швидше.
так а гравий где?
Я ехал как вез Вейз. Гравий примерно от Устерікі до Барвінків, и участок около Білоберізки. Ну то есть не по Р24, а по Р62 и Т2601
...
Поезал через Вижницу - Вашкивци - Глиница. 3км суммарно гравия, в целом дорога плохая. Ям нет, но много латок и наплывов. Но красиво. Альфа проехала без особых проблем, но все равно неприятно. Если хочется видов - туда можно ехать, но будьте готовы к классической украинской дороге 7-летней давности
Да. Кое-где, особенно на Р24 отличная дорога, а потом до Черновцов она такая уже на вес золота. От Черновцов сразу поехали на Тернополь. Там тоже дорога так себе, чуть лучше
...
Яким би маршрутом не їхати, середня швидкість буде плюс-мінус 60 км/год
Позавчера ехал с Буковеля на Вижницу - Р-24 новая, тут все понятно, дальше Старий Косів на Чергановку, Куты, отличная дорога, в Кутах новая (там где было в прошлом или позапрошлом году местная достопримечательность "Смерть машине")
через мост в Вижнице уже трясучка, и такая до Вашковцев-Глиницы-Дубивцив, дальше на Черновцы нормальная дорога, сделанная пару лет назад