У камрада дещо специфічний стиль вираження думок, але він все ж в деяких моментах правий. Двигуни не можна назвати безпроблемними. Проблема з помпою досі не виправлена. Десь раз на 60-80к це буде твоїм головним болем на EA888. Масло жруть? Жруть. З регламентом 7.5к починається десь після 100к, з офіційним є шанс побачити ще на гарантії. По ДСГ також раз через раз, але помирають коробки, навіть 500 і 381. Не так масово, як зчеплення на 200, але все ж. Тому так, двигуни приємні в експлуатації, але і сервісу вимагають гарного.
У камрада дещо специфічний стиль вираження думок, але він все ж в деяких моментах правий. Двигуни не можна назвати безпроблемними. Проблема з помпою досі не виправлена. Десь раз на 60-80к це буде твоїм головним болем на EA888. Масло жруть? Жруть. З регламентом 7.5к починається десь після 100к, з офіційним є шанс побачити ще на гарантії. По ДСГ також раз через раз, але помирають коробки, навіть 500 і 381. Не так масово, як зчеплення на 200, але все ж. Тому так, двигуни приємні в експлуатації, але і сервісу вимагають гарного.
Ніхто не називав їх безпроблемними, але це найміцніша залізяка з високоефективних 4цил. Та при правльному догляді вона їздить 300+ тис км без особливого втручання. Турбіни IHI - взагалі непристойно надійні, на відміну від Borgwarner на 1й і 2й генераціях. Я бачу по декілька десятків таких моторів на місяць, тому після цього фонтану
все, что связано не только с горячей частью турбины (распространенное на многих турбовых авто), но и с холодной частью...интеркулер и т.д., проблемы с актуатором турбины и вестгейтом + термостат/помпа + проблемы с вентиляцией картера (клапан PCV) + сбои катушек зажигания + смена поставщика турбин (более надежные Borg Warner поменяли на менее надежные турбины от IHI) + течь масла из всех щелей (от крышки ГРМ до сальника коленвала и клапана PCV) + цепь ГРМ и натяжитель цепи + нагар на впускных клапанах...и это все происходит за первые 80-120 тыс. пробега!!! об этом говорят из каждого утюга на ВАГ форумах...говорят механики профильных СТО... я просто систематизировал недостатки и выложил их здесь...с этими двигателями особо не знаком
стало максимально нецікаво
извините, что разочаровал вас... если вы работает не официальном СТО ВАГ, то конечно - статистика у вас более точная
У камрада дещо специфічний стиль вираження думок, але він все ж в деяких моментах правий. Двигуни не можна назвати безпроблемними. Проблема з помпою досі не виправлена. Десь раз на 60-80к це буде твоїм головним болем на EA888.
Може на EA888 все саме так. Але стверджувати, що всі (!) німецьки двигуни останніх ~20 років жеруть моторну оливу - ну, камон, це ж повна маячня.
Може на EA888 все саме так. Але стверджувати, що всі (!) німецьки двигуни останніх ~20 років жеруть моторну оливу - ну, камон, це ж повна маячня.
если ваш бимеве не ест масло, значит вам несказанно повезло - ваш двигатель собирали в ....Китае... а если вы скажете, что у вас на Х5 включаются повороты...то у вас на авто, почему-то, нет проблем с электрикой...когда я вижу, что на бимеве работают повороты - я искренне радуюсь за его владельца!!! наблюдение: на довольно пожилых моделях бимеве, по наблюдениям до 2005-2008 года выпуска - повороты включаются всегда...почему-то... на новых - на одной из нескольких тысяч...
В контексті ВАГ, десь не дуже далеко від правди. По новим у мене особистого досвіду не надто багато, ті ж 1.4 чи 1.5 з нового Гольфа - поняття не маю. Але, наприклад, Touareg CR жере масло вже с салону. Не багато, так, між ТО доливати не доводиться, але таки витрата є. Інше питання чи вважати це проблемою.
В контексті ВАГ, десь не дуже далеко від правди. По новим у мене особистого досвіду не надто багато, ті ж 1.4 чи 1.5 з нового Гольфа - поняття не маю. Але, наприклад, Touareg CR жере масло вже с салону. Не багато, так, між ТО доливати не доводиться, але таки витрата є. Інше питання чи вважати це проблемою.
о чем вы говорите???!!! жрет двигатель масло с завода...а сколько жрет??? если литр масла на 1000 км. - то это просто природное свойство (отличительная черта, я бы сказал, современного немецкого двигателя)!!! а вот если он жрет 2 литра масла на 1000 километров - это уже повод сьездить на профильное СТО...просто так...на всякий случай - поинтересоваться - не до х.я ли жрет масло это ЧУДО высокой немецкой инженерии???!!!
З власного досвіду, "німці", на яких їздив безпосередньо за останні ~20 років - канонічна з 1.6mpi, суперб 1.8TSI, Тур 3.0TDI. У рідних Rapid з 1.2TSI. Всі згадані автівки обслуговувались за регламентом виробника, заміна оливи кожні 15 тис (а не 7.5 чи по мотогодинах). Всі проїхали більше 100k+ (деякі сильно більше), моторну оливу не жерли.
Так, німецьки двигуни - це не тільки ВАГ, не тільки бензин і не тільки турбо. То ж варто або формулювати точніше, або не писати маячню.
если ваш бимеве не ест масло, значит вам несказанно повезло - ваш двигатель собирали в ....Китае.
Заздріть мовчки
З власного досвіду, "німці", на яких їздив безпосередньо за останні ~20 років
Міг досвід абсолютно протилежний. Абсолютно кожен двигун ВАГ, на якому доводилось їздити мав витрату масла. На якомусь раніше, на якомусь пізніше, але була. Мене особисто, витрата в рамках регламенту не напрягає абсолютно. Яка різниця, якщо його все одно будуть міняти. Але факт є факт, подобається це комусь чи ні.
если ваш бимеве не ест масло, значит вам несказанно повезло - ваш двигатель собирали в ....Китае.
Заздріть мовчки
завидую по хорошему...даже моя старушка Е34 с двигателем М50 масло иногда поджирала...а тут современный двигатель и такое счастье!!! а скажите - поворотники у вас на авто включаются???
З власного досвіду, "німці", на яких їздив безпосередньо за останні ~20 років
Міг досвід абсолютно протилежний. Абсолютно кожен двигун ВАГ, на якому доводилось їздити мав витрату масла.
Ви пишете конкретно про ВАГ, а не про всіх "німців" загалом. На підставі конкретного досвіду, який принаймні є. З моїм не збігається, але він і не зобов'язаний збігатися.
а скажите - поворотники у вас на авто включаются???
У мене в комплектації їх взагалі немає
З власного досвіду, "німці", на яких їздив безпосередньо за останні ~20 років - канонічна з 1.6mpi, суперб 1.8TSI, Тур 3.0TDI. У рідних Rapid з 1.2TSI. Всі згадані автівки обслуговувались за регламентом виробника, заміна оливи кожні 15 тис (а не 7.5 чи по мотогодинах). Всі проїхали більше 100k+ (деякі сильно більше), моторну оливу не жерли.
по двигателям: 1. 1.6 mpi - если 8-ми клапанный, то масло не ел точно...от замены до замены "уровень стоял как вкопанный"... если этот двигатель 16-ти клапанный, то верится с трудом, что масло не подбирал... 2. 1.8TSI - почти все эти двигатели, начиная с пятиклапанного исполнения, а последних версий - тем более подбирали масло... 3. 3.0TDI - если дизельный двигатель начинает жрать масло, то ему скоро приходит "маленький пушистый зверек" - так что - в принципе - все норм. 4. с двигателем 1.2TSI особо не знаком...у соседки фабия с 1.2 атмо - от замены до замены берет порядка литра (догадываюсь, что через 10 тыс. км. ТО).
а скажите - поворотники у вас на авто включаются???
У мене в комплектації їх взагалі немає
я понял - у вас передача мыслей..."догадайся, мол, сама"....у вас настоящий современный бимеве...
по двигателям:
Прямо не знаю, як я жив без цієї дуже цінної для колишнього власника інфи...
Але добре, що ви таки визнали, що узагальнення про всіх німців останніх 20 років - дурня суттєве перебільшення.
по двигателям:
Прямо не знаю, як я жив без цієї дуже цінної для колишнього власника інфи...
Але добре, що ви таки визнали, що узагальнення про всіх німців останніх 20 років - дурня суттєве перебільшення.
вы не жили...вы - существовали без этой полезной информации теперь вам придется с этим жить ...как-то...