Ось ще крайній варіант по ціні 4056 грн MICHELIN LATITUDE ALPIN LA2 235/65 R17 108H XL Польща 2020 Але досі не чув щоб хтось радив на польське виробництво дивитись...
Польща така сама по якості як і інші заводи.
тогда почему не альпин5?)) ла 2 и 5 это еврозимы
Ви про цю? MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV 235/65 R17 108H XL 3"886 грн? (Польща) - не бачу свіжої... Більше 2 років мене не цікавить, оскільки з тепершнім режимом їзди зимою вистачить її на 5-6 років і вийде так що протектор ще є, а сама гума буде уже дубова може я помиляюсь?
Ви про цю? MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV 235/65 R17 108H XL 3"886 грн? (Польща) - не бачу свіжої... Більше 2 років мене не цікавить, оскільки з тепершнім режимом їзди зимою вистачить її на 5-6 років і вийде так що протектор ще є, а сама гума буде уже дубова може я помиляюсь?
Бачу крім 19, є достатньо 20 рік, та навіть 21 рік у деяких постачальників, шукайте.
Ви вирішіть для себе вам потрібна еврозима чи арктичного типу) а потім шукайте вже)
Ви вирішіть для себе вам потрібна еврозима чи арктичного типу) а потім шукайте вже)
Перечитав все що знайшов Якщо арктика має мінуси: не для агресивного кермування і має більший знос на асфальті і при теплій погоді, то мені підходить. Тепер став передивлятись відібрані мною варіанти, і не можу зрозуміти до в позначеннях є "арктика"... Чи це просто візуально визначається по малюнку? Глянув по кільком сайтам, ніде немає такого фільтру для вибору!
Перечитав все що знайшов Якщо арктика має мінуси: не для агресивного кермування і має більший знос на асфальті і при теплій погоді, то мені підходить.
Michelin Latitude X-Ice Xi2 108T XL - *арктика* .
Перечитав все що знайшов Якщо арктика має мінуси: не для агресивного кермування і має більший знос на асфальті і при теплій погоді, то мені підходить.
Goodyear UltraGrip Ice SUV G1 235/65 R17 108T XL Це арктика? знайшов Німеччина 2021 рік, 3800 грн відгуки ніби позитивні...
...
Goodyear UltraGrip Ice SUV G1 235/65 R17 108T XL Це арктика?
таки да, арктика ) берите уже что нибудь, с понедельника подорожают колеса.
Dunlop winter sport 3d купив минулого року. Як на мене - чудова гума, дуже тиха і комфортна.
...
Goodyear UltraGrip Ice SUV G1 235/65 R17 108T XL Це арктика?
таки да, арктика ) берите уже что нибудь, с понедельника подорожают колеса.
Таки замовив, всім дякую
Таки замовив, всім дякую
Шипованную есть смысл брать? Например. Nexen WinGuard WinSpike WS62 SUV 225/65 R17 106T (шип) Езда 90% Киев.
А чому в списку немає популярної на фтуї Hankook RW10?
2 сезона на Ханкуку вже від'їздив - все просто кайф. не роіся)
Как на льду себя ведёт?
Шипованную есть смысл брать? Например. Nexen WinGuard WinSpike WS62 SUV 225/65 R17 106T (шип) Езда 90% Киев.