autoua
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Реклама в фб і боти

Дядя Сь **
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

Реклама в фб і боти
      2 сентября 2021 в 12:49 Гілками

Періодично подаю рекламу з робочої сторінки. І інколи ставлю, як мету - отримати більше повідомлень. Залишаю або стандартні питання, або редагую.

Так от на рекламу часто приходить 1-2 питання у фб. А потім, незалежно від відповіді - ніякої реакції. Це боти чи хтось від нічого робити натискає і його сама відповідь не цікавить?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
46 лет, Одесса
С нами с 14.09.2003

Re: Реклама в фб і боти [Re: Traveler]
      3 сентября 2021 в 16:18 Гілками

Traveler 02.09.2021 12:49 пишет:

Періодично подаю рекламу з робочої сторінки. І інколи ставлю, як мету - отримати більше повідомлень. Залишаю або стандартні питання, або редагую.

Так от на рекламу часто приходить 1-2 питання у фб. А потім, незалежно від відповіді - ніякої реакції. Це боти чи хтось від нічого робити натискає і його сама відповідь не цікавить?

могу по себе сказать. Иногда может какая-то реклама, но я хочу почитать о продукте в целом. а меня либо заставляют поделиться телефоном в форме либо всплывают вопросы. Я конечно тыкаю в вопрос, но вот желания общаться в деталях в тот конкретный момент нет. Я люблю почитать инфу на сайте сначала, подготовиться к вопросам, а потом под настроение уже общаться.

Дядя Сь **
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

Re: Реклама в фб і боти [Re: ||AZAZELLO||]
      6 сентября 2021 в 12:05 Гілками

||AZAZELLO|| 03.09.2021 16:18 пишет:

могу по себе сказать. Иногда может какая-то реклама, но я хочу почитать о продукте в целом. а меня либо заставляют поделиться телефоном в форме либо всплывают вопросы. Я конечно тыкаю в вопрос, но вот желания общаться в деталях в тот конкретный момент нет. Я люблю почитать инфу на сайте сначала, подготовиться к вопросам, а потом под настроение уже общаться.

Так після тих питань ніякої реакції. Якщо тебе реально щось цікавить - ти б відповів та питання білий колір цікавить чи чорний. Або ще якісь уточнюючі?

Autoua.netФорумБесіди про бізнес
Додаткова інформація
0 користувачів і 38 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 6626

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія