Смерть с косой. Автор -Кристофер Мур. Начитка Кирила Радцига.
Павел Дартс - Крысиная башня Доволі незвична штука. Мені сподобалось. Та ще й прослухав якраз у січні, а в лютому почалась активна фаза війни, то відчуття дикого дежавю, довго не полишало.
Підкажіть, де можна завантажити аудіокниги українською.
Розшукав цю древнючу тему, щоб не плодити нових тем. Ніколи не полюбляв аудіокниг, але раптом з'явилась потреба. Розкажіть нубу деякі ази. У мене на телефоні стоїть читалка ReadEra вже багато років і вдовольняє цілком моє читання. Я там натиснув кнопку "звук", книга заговорила, але це слухати неможливо. Якийсь писклявий робот-дівчина, який гоне на шаленій швидкості. Регулювання немає. Почав копати гугли. Знайшов такий собі ресурс AudioBoo, скачав тестову книжку. Вона скопіювалась у вигляді купи MP3 файлів, які я загнав до VLC плеєра. Завтра протестую. Питання до широкого загалу таке - чи є такий застосунок, який може схавати FB2 чи PDF файл і озвучити його пристойним чином? Річ у тому, що ті каталоги та магазини, які я бачу в інтернеті, пропонують аудіокнижки для масового читача. Але я зараз не читаю фактично художньої літератури (хоч платно, хоч безплатно) Назвіть мені якісь більш-менш багаті на асортимент ресурси аудіокниг та нормальні читалки для телефона. А також ресурси з асортиментом підкастів. Про ютюб в курсі. Дякую.
Для прослуховування великих статей я використовую ElevenReader (у мене працює на андроїді, не знаю, чи є він для епла). Більш-менш озвучує, але чутно, що то синтетичний голос. Не знаю, чи потягне він коректно цілу аудіокнигу, але за лінком він читати статтю вміє - не читає всі рубрикатори на сторінці, рекламу і т.і. Але якщо є вже аудіокнига озвучена професійними декламаторами, то я звісно буду слухати її. Для цього використовую застосунок SmartAudioBook. Книги качаю на торентах.
Щось Eleven у меня поки що не хоче читати. И в відгуках я таке бачу. Буду ще пробувати, але застосунок платний, 5000 хоче, так що треба ще поекспериментувати і ще пошукати. Сьогодні вранці запустив скачану вчора книжку на плеєрі VLC, послухав під час фіззарядки. Там був професійний декламатор. Говорив він театрально, з паузами, разбірливо и т.п. Але ж, блінн, як же ж повільно і розмірено. "Театр у мікрофона"...Може це я попав на такого озвучника, але реально задрався. Він мені за 1 год 10 хв з виразом продекламував аж 13 сторінок Здуріти. Я то звик читати достатньо швидко змалку. Коли я слухаю підкасти, то там нема такого. Ну розмовляють, наприклад, двоє за столом, все доволі життєво и нормально. Друга справа, що не всі ж підкасти цікаві, треба шукати. ЗЫ При прослуховуванні сплив у пам'яті спогад дитячих років. Теперішні автоюашники, мабуть, і не чули навіть про такий совковий сервіс. Десь в середньочастотному диапазоні радіоприймача була станція, яка диктувала в СМІ райцентрів та колхозів офіциозні статті, написані у недрах КПРС. Там было круче набагато, так як ідея була така, щоб у райцентрах встигали весь цей маразм записувати собі у блокнот. Тому дикторські завивання були абсолютно дикими. Аудіокнига, звісно, інша справа, але ідея приблизно така сама
Програма Smart Audio Book може прискорити повільного чтеця з кроком 0.05. При всій повільності аудіо, моментів для слухання (кермо, ходьба, пробіжка, миття посуду) у мене більше і прослуханих аудіокниг більше ніж прочитаних.
Розшукав цю древнючу тему, щоб не плодити нових тем. Ніколи не полюбляв аудіокниг, але раптом з'явилась потреба. Розкажіть нубу деякі ази. У мене на телефоні стоїть читалка ReadEra вже багато років і вдовольняє цілком моє читання. Я там натиснув кнопку "звук", книга заговорила, але це слухати неможливо. Якийсь писклявий робот-дівчина, який гоне на шаленій швидкості. Регулювання немає. Почав копати гугли. Знайшов такий собі ресурс AudioBoo, скачав тестову книжку. Вона скопіювалась у вигляді купи MP3 файлів, які я загнав до VLC плеєра. Завтра протестую. Питання до широкого загалу таке - чи є такий застосунок, який може схавати FB2 чи PDF файл і озвучити його пристойним чином? Річ у тому, що ті каталоги та магазини, які я бачу в інтернеті, пропонують аудіокнижки для масового читача. Але я зараз не читаю фактично художньої літератури (хоч платно, хоч безплатно) Назвіть мені якісь більш-менш багаті на асортимент ресурси аудіокниг та нормальні читалки для телефона. А також ресурси з асортиментом підкастів. Про ютюб в курсі. Дякую.
Можно покурить вот эту тему. Там от традиционных голосовых движков до инновационных нейросетевых озвучек. Я еще на самой заре становления технологий синтеза речи(году эдак в 2000) начал слушать подобные озвучки, и при всех их недостатках это был единственный способ генерировать себе эксклюзивный контент для аудиального восприятия. Постепенно усилиями разработчиков и пользователей качество доросло до вполне приемлимого, а сейчас и подавно почти не отличить голоса от натуральных. Вплоть до того что можно своим собственным озвучивать.