Доброго дня, стикаюсь останнім часом доволі часто з побутовою агресією собак/людей при вигулюванні собаки, пересуванні велосипедом, підкормлюванні птахів, на/по роботі, на дорозі та і просто чомусь ось пару днів тому за прапорець України в салоні авто. Мав травмат (сувора дозвільна система цього сьогодні вже пересічному не дозволяє), є газові балончики..., але усвідомлюючи наслідки/відповідальність - не то + вагу тягати з собою. Кулаками махати в 45 наслідків більше аніж користі + на життя давати немає грошей, бігати заважає стара травма після дтп.
Зупинився на електрошокері і тут питання, який з практики хто порадить, як його практично застосовувати і як зберігати, щоб більш/менш надійний був на тривалий час "занедорого". Ну і розетка, тощо дає безліч спаму з цього питання, тем і тут було багато свого часу. Але мені актуально сьогодні. Можливо хтось ними займається, спишемося, ч-з нову, укр., тощо пошту розрахуємося. Або ж порядьте щось з власного досвіду, замовлю через сайт (он натрапив був + газовий балончик за половину вартості). Дякую.
і просто чомусь ось пару днів тому за прапорець України в салоні авто.
Действительно, с чего бы это? Видимо какие-то нехорошие ассоциации возникают у сограждан, и чем дальше, тем больше.
Зупинився на електрошокері і тут питання, який з практики хто порадить, як його практично застосовувати
Ну первым делом как и положено, спилить мушку и прочие выступающие части. Из того, что сам щупал, понравился интегрированный в фонарик типа такого:
По крайней мере хоть какая-то польза от девайса будет.
ИМХО, лучше баллон, чем шокер, который подразумевает близкий контакт, плюс зима близко и все будут в шубах ходить.
Ущерба от тех, что продаются в открытом доступе - не много. Я с таким шокеро-фонариком, как выше на картинке, хожу на даче пса выгуливаю. Этот прибор разве что от собак, которые еще не решили стоит ли нападать, помогает. Если собака уже настроена на драку и кидается, то она на тот шокер особо внимания уже не обращает. А по поводу убойности - неделю назад история была. Мышь забежала в дом и давай по кухне бегать. Я загнал ее в кухонную мойку. Ну и решил шокером, который как раз под рукой был, убить. Раз десять в нее тыкал этим мегаоружием - она пищала разве что, а потом подпрыгнула, выскочила и убежала. Но, видимо, испытала такой шок, что больше не вернулась - мышеловки стоят нетронутые. В общем, это такая себе трещетка, которую можно использовать только в качестве психологического оружия или фонарика.
наличие шокера не исключает уменье бегать. Шокер, это отвлекающий инструмент, после него нужно просто быстро удалиться. Если от собак шокер, если от людей то перцовый балончик.
Пс: есть два шокера в которых уже закончился ресурс батареи встроенной, при заряде уже не держится заряд. Есть ли где меняют или проще купить новый
был когда-то шокер... провалялся в ящике много лет и выбросил. Была у него подлая фича - аккум быстро терял заряд.
Кроме того, зимой толку от него ноль. Еще и нужен близкий контакт... Еще и будут иметь вопросы, так как это запрещенная штука... Оно Вам надо?
Сам юзаю баллончики, что не исключает необходимость быстро сваливать с места происшествия. Хотя баллончик баллончику рознь - мне как-то гопота в упор в лицо залила... Я смог достать биту, навалять троим, сесть за руль и уехать - накрыло уже через километр
Пс: есть два шокера в которых уже закончился ресурс батареи встроенной, при заряде уже не держится заряд. Есть ли где меняют или проще купить новый
у меня в шокере батарея 18650. Правда, в этой модели конструкция предусматривает ее замену. Подозреваю, что и в твоих такие же аккумуляторы стоят - главное, понять как его разобрать без повреждений.
у меня в шокере батарея 18650. Правда, в этой модели конструкция предусматривает ее замену. Подозреваю, что и в твоих такие же аккумуляторы стоят - главное, понять как его разобрать без повреждений.
наличие шокера не исключает уменье бегать. Шокер, это отвлекающий инструмент, после него нужно просто быстро удалиться. Если от собак шокер, если от людей то перцовый балончик.
От на рахунок бігати, не бігаю і швидко не ходжу (травма і час від часу нагадує про себе). Балончики є 2 штуки, одному років 15, ще міліцейський і що цікаво, років 4 тому використав, ох і яд, аж самого накрило. Гадав, що там увесь то газ з перцем вивітрився, але ні. Ну то таке, просто конфлікти виникають в людних місцях, як з людьми, так і з собаками (причини описав). Від людей биківство та старти, від собак, таки напади і як правило декількох бродячих, а щоб не поглиблювати, тріснув шокером, щодо людей, зокрема, в приміщенні для заспокоєння і пішов. Газ небезпечно для оточуючих. Короче кажучи спробую, а там побачу. Як ним користуватися? Там інструкція гадаю є. Так зрозумів, заряджається акумулятор, а не батарейки? Певно останні були б надійнішими.
Як відлякувач собак шокер працює, перевіряв неодноразово - хвіст під себе і тікають від звуку, навіть в гурті. На людях не перевіряв, але психологічно, я думаю, теж повинен спрацювати, якщо нападник тверезий і в адекваті.
У меня такой фонарик. Аккумулятор новый поставил. страница или такой страница Внешне похож.
От на рахунок бігати, не бігаю і швидко не ходжу (травма і час від часу нагадує про себе). Балончики є 2 штуки, одному років 15, ще міліцейський і що цікаво, років 4 тому використав, ох і яд, аж самого накрило. Гадав, що там увесь то газ з перцем вивітрився, але ні. Ну то таке, просто конфлікти виникають в людних місцях, як з людьми, так і з собаками (причини описав). Від людей биківство та старти, від собак, таки напади і як правило декількох бродячих, а щоб не поглиблювати, тріснув шокером, щодо людей, зокрема, в приміщенні для заспокоєння і пішов. Газ небезпечно для оточуючих. Короче кажучи спробую, а там побачу. Як ним користуватися? Там інструкція гадаю є. Так зрозумів, заряджається акумулятор, а не батарейки? Певно останні були б надійнішими.
так не газовий, а струменевий. Газ багато недоліків, треба враховувати вітер, менша відтань. А струменевий більше відстань, немає значенні на вітер, але повинна бути точність. Шокером особливо ті що тут показують ти не зупиниш людину, він для того щоб дезорієнтувати і в цей час у вас буде змога втекти, або треба щось більш дієве.
Колись були таки ж питання, бо їздив по всім [*****] України і в тих селах багато всякого ...
Много слышал о том что электрошокеры сильно по разному действуют на людей в зависимости от организма и здоровья - один ойкнул и убежал, другой упал, у третьего сердце стало. Сам не проверял.
У меня такой фонарик. Аккумулятор новый поставил. страница или такой страница Внешне похож.
А з якою періодичністю його слід заряджати? Ношу з собою постійно, ввечері при вигулі йорка використовуємо, як фонарик. Щодо прямого використання не випадала нагода і то добре. Дня 3 тому поставив десь на годину+ на підзарядку і все. В темноті тріщить страшнувато, вперше ледь з рук не випустив Купив серія 1101, такий, як тут і порадили, розповсюджений і відгуки про нього позитивні.
А з якою періодичністю його слід заряджати? ... Купив серія 1101, такий, як тут і порадили...
1101 ( встроенный аккумулятор, мощность: 40 W) и 1104 ( сьёмный аккумулятор 18650, 3.7 В, 9800 мА , мощность: 150 W, саморазряд 10% в месяц) -очень разные модели.