ГБО BRC (набігало майже 300 тис.) Час від часу машина відмовляється працювати на газу. Зазвичай це відбувається на прогрітому двигуні після того, як завів: при спробі перейти на газ його подачі в циліндри нема. "Пристосувався" я так: вже на швидкості перемикаю тумблер у положення "газ", якщо машина починає "давитися" - знову вмикаю бензин, потім знову "газ". І так доводиться робити 3-5 разів, після чого на газі їде нормально. Які версії у шановних знавців? Що заважає нормальній роботі?
AVB 17.10.2021 09:23 пишет: ГБО BRC (набігало майже 300 тис.) Час від часу машина відмовляється працювати на газу. Зазвичай це відбувається на прогрітому двигуні після того, як завів: при спробі перейти на газ його подачі в циліндри нема. "Пристосувався" я так: вже на швидкості перемикаю тумблер у положення "газ", якщо машина починає "давитися" - знову вмикаю бензин, потім знову "газ". І так доводиться робити 3-5 разів, після чого на газі їде нормально. Які версії у шановних знавців? Що заважає нормальній роботі?
Може краще до норм газовщика поїхати? У мене в подібному випадку якийсь клапан міняли
у мене буває навпаки... заводиш їздиш, десь на гарячу зупинився, через 5 хвилин заводиш і пищить ніби газ закінчився і моргає індикатор так само як на пустий бак.
melanvi 21.10.2021 14:31 пишет: у мене буває навпаки... заводиш їздиш, десь на гарячу зупинився, через 5 хвилин заводиш і пищить ніби газ закінчився і моргає індикатор так само як на пустий бак.
melanvi 21.10.2021 14:31 пишет: у мене буває навпаки... заводиш їздиш, десь на гарячу зупинився, через 5 хвилин заводиш і пищить ніби газ закінчився і моргає індикатор так само як на пустий бак.