тут є нюанс з цією вилкою. Я купувала дитині Аванті, так воно по бездору дуже поганенько їздить. А у лісі так досить небезпечний. Дитина навіть тікала у ліс на моєму (26, мтб), аби не їздити на своєму (; Хоча любила свій, так у парк та по дворі покататись.
Если все правильно настроили изначально, то через месяц эксплуатации никакого сервиса не нужно
К сожалению-колес это не касается! Они мало того, что восьмерками идут очень быстро,так ещи и сама шина...то-ли кривая она...то-ли одета криво на обод...полоса по борту от оода до 2х см. гуляет. Это то ,что сам видел лично.
Ну, я за последние Х лет купил: - Kellys Scarpe 26" - Kellys Viper 3.0 26" - Diamondback RM 12" - Giant Animator 16" - Jamis X.20" - Mongoose Salvo Expert 29" - GT Aggressor 24" - Bergamont Team Jr 20" - GT Avalanche Sport 27.5" (додано пізніше) Ни на одном не было каких-либо проблем с восьмерками из магазина. Приобретенных было. Но не с нуля.
Але от я бачив у жовтні, що мій малий вже починає колінами до руля майже доставати. А руль то підняти неможливо.
Можна додати спейсерів під виніс. Пару сантиметрів точно можна. Не думаю, що там шток настільки закороткий, що кермо не тримається.
Если все правильно настроили изначально, то через месяц эксплуатации никакого сервиса не нужно
К сожалению-колес это не касается! Они мало того, что восьмерками идут очень быстро,так ещи и сама шина...то-ли кривая она...то-ли одета криво на обод...полоса по борту от оода до 2х см. гуляет. Это то ,что сам видел лично.
Ну, я за последние Х лет купил: - Kellys Scarpe 26" - Kellys Viper 3.0 26" - Diamondback RM 12" - Giant Animator 16" - Jamis X.20 - Mongoose Salvo Expert 29" - GT Aggressor 24" - Bergamont Team Jr 20" Ни на одном не было каких-либо проблем с восьмерками из магазина. Приобретенных было. Но не с нуля.
У чому полягав сенс купівлі аж двох 20"? Перехідний розмір між 16 та 24 максимум на рік-півтора.
У чому полягав сенс купівлі аж двох 20"? Перехідний розмір між 16 та 24 максимум на рік-півтора.
Старший свій Jamis X.20 (новий) вбив майже намертво. Тому продав, додав грошей і купив Bergamont Team Jr 20 молодшему (брав б/у, але в ДУЖЕ гарному стані).
Старший свій Jamis X.20 (новий) вбив майже намертво. Тому продав, додав грошей і купив Bergamont Team Jr 20 молодшему (брав б/у, але в ДУЖЕ гарному стані).
Мій одразу з 16 пересів на 24. Зараз вже мабуть треба 26 або мамин вайпер цього розміру йому віддати. Там, до речі, ще стара вилка передня - регульована за висотою. Лише зайві передачі заважатимуть.
Ну, я за последние Х лет купил: - Kellys Scarpe 26" - Kellys Viper 3.0 26" - Diamondback RM 12" - Giant Animator 16" - Jamis X.20" - Mongoose Salvo Expert 29" - GT Aggressor 24" - Bergamont Team Jr 20" Ни на одном не было каких-либо проблем с восьмерками из магазина. Приобретенных было. Но не с нуля.
С козырей зашел?!
Я про "китайщину" речь вёл ,а не вот об этом вашем всем.
Мій одразу з 16 пересів на 24.
+ многа 20" колеса...тупікова гілка розвитку.
Мій одразу з 16 пересів на 24. Зараз вже мабуть треба 26 або мамин вайпер цього розміру йому віддати. Там, до речі, ще стара вилка передня - регульована за висотою. Лише зайві передачі заважатимуть.
Це залежить від швидкості зростання. Мій старший (зараз йому 14 років) пересів з GT Aggressor 24 одразу на GT Avalanche Sport 27.5 (до речі, в списку не вказав). Але, молодший вже 2 роки їздить на тому GT Aggressor 24, і має їздити ще 2 роки, щонайменше (він зростає повільніше).
9 років - Келліс Маггіе. На дачі по груновим дорогам норм. Брали б/в.
У нонейм китайця у порівнянні із нонейм Лівом є принаймні дискові гальма. Якщо б дізнатися, яка там задня перекидка, то може виявитися що у Ліва і взагалі немає переваг.
Liv = Giant
У нонейм китайця у порівнянні із нонейм Лівом є принаймні дискові гальма. Якщо б дізнатися, яка там задня перекидка, то може виявитися що у Ліва і взагалі немає переваг.
Liv = Giant
Може і так і що з того? Передня вилка старої конструкції і без амортов, гальма не дискові, перемикач передач - крутилка а не важільки, … За що 10 тис? 5 тис - червона ціна у базарний день. GT stomper ace на цьому тлі виглядає як мерседес проти Ланоса.
нічого, просто констатація факту, що це не ноунейм.
нічого, просто констатація факту, що це не ноунейм.
Гаразд. Не нонейм. Але конфігурація як у самого галімого ашанбайку. Лише задня перекидка не саме дно. За що такі гроші? GT також не останній бренд. І Kellys і Merida і у них навіть за менші гроші набагато кращі комплектації.
На днях купил своему https://velosklad.com.ua/podrostkovyy-velosiped-cyclone-dream-24/4075/ Мне понравились гидро тормоза от шимано, и манетка нормальная. Ребенку зашел аморт(это больше муляж, но дети ведутся) и цвет. Цена нормальная, компания харьковская, велик шаблонный китай, но все собрано нормально на хороших, как для детей, комплектующих. В общем все рады)