У вас апокаліптичний текст Виходить нові авто недоцільно купувати бо вони за визначенням одноразові. Ну типу раніше вони їздили довго, а зараз мало, чи не так довго Ну так, прогрес іде вперед. У мене колись в минулому столітті був опель аскона 1985 р.в., механіка, 1.6 карбюратор, GT. Мабуть вершина тодішньої інженерної думки. Перша моя машина, лише позитивні спогади. Брав щось 9л на сотню. Но він згнив ще тоді як у мене був. І тоді, і після антикор був неодмінним атрибутом будь-якого авто, навіть нового, ціла гаражна індустрія, я навіть досі пам’ятаю ті страшні слова - мовіль, дінітрол, расстоп. Зараз такої фігні немає, будь-яке авто ходить 10 років без особливих проблем. Може воно десь і є, але то для справжніх поціновувачів Зараз моєму мегану 15 років, немає навіть натяку на корозію, а після того як зробив форсунки витрата 4,5л по місту, робот. Пропонуєте повернутись до карбюратора? я не хочу. Авто це не лише двигун, це трансмісія, це кузов, салон, електроніка, оздоблення - це комплекс всього, і двигун ВЗ це лише частина цього комплексу, напевно вже не сама головна, а далі то й взагалі втрачає актуальність У нас економіка споживання, автовиробникам ви цікаві рівно на гарантійний термін, це 5 років або 100 тис пробігу, а далі або він заробляє на зч для вашого авто, або далі не заробляє і йому цікаво впарити нове авто. Як бачимо по буму китайських електромобілів споживач гаманцем вибирає нове авто, а не вічне старе. Ось і відповідь