Зима скоро, хочется поехать оздоровиться, ну т.е. воды всякой вонючей попить. В Трускавец не хоцца - народу прорва и гор нету, а какие существуют альтернативы?
Якщо хочеш, можу дізнатись телефонні номери на тамтешні бази і готелі. Крім того зимою можна спокійно їхати без попередніх домовленостей - там надзвичайно розвинутий приватний сектор. Цьогорічні ціни: приватно - 5 грн/носа у "Вишньому кінці", як називають дальній кінець селища, до 10 грн/носа в центрі. В готелях - нижньої межі не знаю, найдорожче 160 грн/носа двокімнатний люкс зі всіма вигодами + харчування + лікарська консультація. Вода в Східниці унікальна і на всі випадки життя. Там є 32 джерела + 18 свердловин. Трускавець зі своїми двома джерелами - сам розумієш... Крім того це вже Карпати. Мені там дуже сподобалось. Єдине - культурна програма ніяка, крім огляду різних скель чи Тустані. Але, при наявності машини, можна все організувати - до Трускавця чи Дрогобича рукою подати.
Привіт, Ростик! А Східниця, я так розумію, то Львівська область?! А скільки кілометрів зі Львову?! А як у готелях з місцями на Різдво? А чи не ма бува у тебе фоток звідти?! Дуже дякую, Ігор.
8 км от Свалявы, в свое время в центре села был бювет с шаровой водой. пить нужно на месте (в санатории), т.к.вода не допускает хранения в том виде,в котором "течет из земли".
Від Львова трошки більше 100 км. Їхати Стрийською трасою до Пісочної, там направо, до перехрестка перед Дрогобичем (кільце). Тамочки повертаєш направо, далі крізь Дрогобич, Борислав, Бориславський перевал, ну а там Східниця. Готелів і санаторіїв там з десяток, різних (в сенсі вигод і цін). Дома у мене є телефони всіх основних - якщо не забуду, в понеділок принесу. Також один знайомий (колишній дипломник батька) має приватний готельчик - центральне опалення (АГВ), 3-4-місні кімнатки, душ спільний, кухня - газова плита, машину можна на подвір`ї поставити. 10 грн/носа.
Фотки маю, але сканер навернувся Як відремонтуємо - відсканую... Місця там дуже гарні - соснові і смерекові ліси. А в дальному кінці селища є готель у вигляді старовинного замку і довкола ліс - як в казці! Також можна поїхати а Урич, подивитись древньоруську фортецю Тустань - цікаво.
Хоча ні, одна фотка є, я її тут виставляв вже
Джерела там дуже різні. Найкраще сходити на поліклініку чи в якийсь санаторій, поконсультуватись з лікарем.