Про літнє взуття ессо якось і говорити недоречно, окрім сандалів. Те що ессо позиціонує як літні туфлі у інших виробників вважається осіннім взуттям. Справді літніх туфель/мокасин/кросівок просто немає.
Маю макосіни ессо, ну такі собі. А от літні кросівки теракруїзи, вважаю одними з найкращих по зручності, як ї їх сандалі.
Про літнє взуття ессо якось і говорити недоречно, окрім сандалів. Те що ессо позиціонує як літні туфлі у інших виробників вважається осіннім взуттям. Справді літніх туфель/мокасин/кросівок просто немає.
Маю макосіни ессо, ну такі собі. А от літні кросівки теракруїзи, вважаю одними з найкращих по зручності, як ї їх сандалі.
Сандалі не ношу. А от чоловічі туфлі від ессо, які вони позиціонують як «літні» більше скидаються на взуття для жовтня-листопада. Улітку у такому ноги спечуться. Кросівки ессо у мене якось були - як на мене вони більше на кежуал туфлі скидаються, аніж на спортивне взуття. При цьому, як це не дивно, у жіночій лінійці у ессо є цілком пристойні літні туфлі - у дружини є кілька балєток. А з літніми чоловічими щось у них не складається.
І по Ecco, і по Timberland є негативний досвід. Брались черевики з акцентом саме на герметичність/водонепроникність. Тімби - на носках від одиночних ударів "повідходила" підовша - пропускають воду. Ще й слизькі - жах! Екко - мікротріщина на стику підошви і верха. Теж промокають. Брав в Інтертопі
Взяв рік тому в кінці зими за копійки Skechers в Intertop, встиг тоді вдягнути пару разів. Зараз місяць ношу з задоволення, хотів їх пораяти, гуглянув для картинки. Але перше посилання на "зелений магазин" видало жахливі відгуки, що за місяць-два вбиваються вщент. З урахуванням того, що я зазвичай ходжу значно більше середньостатистичного українця, не розумію, чи це мені так пощастило, чи не всі Skechers однаково корисні.