Усім привіт ! Думаю знешумити витяжку, встановлену на кухні і пластиковий канал, що йде в шафках Порадьте матеріали
Розумію, що питання близьке до шумки авто і звуку, тому запитую тут
Могу сказать как делал я, правильно или нет, не знаю. Но слышу только шум от вентилятора вытяжки. Пластиковый плоский вентканал идет между натяжным потолком и монолитом перекрытия, длинной два с чем-то метра.Обклеил виброизоляцией автомобильной 4мм полностью, а по верху авто-шумоизоляцией самой дешевой какая была в автозвуке, но потолще. Щель между вентканалом и плитой перекрытия (сантиметра два наверное) задул пеной. Вибраций и шума нет, значит такой вариант имеет право на жизнь
Могу сказать как делал я, правильно или нет, не знаю. Но слышу только шум от вентилятора вытяжки. Пластиковый плоский вентканал идет между натяжным потолком и монолитом перекрытия, длинной два с чем-то метра.Обклеил виброизоляцией автомобильной 4мм полностью, а по верху авто-шумоизоляцией самой дешевой какая была в автозвуке, но потолще. Щель между вентканалом и плитой перекрытия (сантиметра два наверное) задул пеной. Вибраций и шума нет, значит такой вариант имеет право на жизнь
Десь так і думав. Піду курити гілку по тюнінгу авто
Главное не занижать диаметр канала.
Обклеил виброизоляцией автомобильной 4мм полностью, а по верху авто-шумоизоляцией самой дешевой какая была в автозвуке, но потолще.
Просто по наружі обклеїв і всьо? Запаху від віброізоляції немає? Бо в мене є листок якогось Шумофф (чи щось таке), то воно бздить типу смолою.
так, саме ззовні обклеїв. Віброізоляція на зовнішній стороні фольгована (чи ще щось таке), до того ж поверху шумоізоляція одним шаром. В мене ж все це за натяжною стелею, але поки її не було жодного запаху бітуму чи чогось іншого. П.С. в авто якось іздимо з віброізоляціє, а там температури зовсім інші влітку і нічого, запаху немає. Але це мій власний досвід, може і не по феншую - головне точно працює
Але це мій власний досвід, може і не по феншую - головне точно працює
я собі, теж так думав робити, навіть лист вібри купив, але все руки не доходять...