Tolberti 01.07.2025 16:06 пишет: Дивлюсь усі Хорватію вибрали)
А хто до Греції їздив у цьому році? Як швидше із Києва? Через Чернівці чи Рені / Орлівка (паром)?
Я їздив ось так: Київ - Кишинів на своєму авто (через Паланку); Кишинів - Афіни на літаку; Афіни - Пелопонес - Афіни на прокатному авто; Афіни - Кишинів на літаку і Кишинів - Київ на своєму авто (через Паланку). Не знаю як фінансова сторона питання, не рахував... А от що набагато швидше і зручніше, то це факт. Ніхто навіть втомитись від дороги не встиг.
А хто до Греції їздив у цьому році? Як швидше із Києва? Через Чернівці чи Рені / Орлівка (паром)?
Я їздив ось так: Київ - Кишинів на своєму авто (через Паланку); Кишинів - Афіни на літаку; Афіни - Пелопонес - Афіни на прокатному авто; Афіни - Кишинів на літаку і Кишинів - Київ на своєму авто (через Паланку). Не знаю як фінансова сторона питання, не рахував... А от що набагато швидше і зручніше, то це факт. Ніхто навіть втомитись від дороги не встиг.
А в Кишиневі де залишали авто? Я так розумію на платній парковці? Яка ціна питання за добу?
Для мене весь позитив від Греції псує той факт, що там повсюди, всі, неперервно палять. Неможливо нікуди піти чи поїхати, щоб не бути серед цигаркового смороду. Будь-яка кафешка чи ресторан, чи то всередині, чи то на відкритій терасі - лише сам сморід. Палять, не дивлячись на власних дітей, що сидять або бігають поряд. В 2022 на 3 дні раніше зі сплачених апартаментів поїхали, бо ані поїсти, ані на пляжі побути неможливо - ми з дружиною не переносимо цього смороду.
Єдине місце, в якому виявилася заборона на паління - то була зала макдональдсу. А відкритій терасі маку теж можна було палити.
Desmond132 24.07.2025 15:03 пишет: Стосовно паління я такого не помічав, можливо в різних локаціях по різному, чи люди такі попадались, курців було суттєво менше чим не курців.
Так само не помічав багато курців. В порівнянні з останніми поїздками до 20го року, їх значно менше.
А в Кишиневі де залишали авто? Я так розумію на платній парковці? Яка ціна питання за добу?
В Кишиневі авто залишав на парковці, яка називається AEROPARKING. В інеті є їх сайт і там всі умови паркування і навіть є бронювання. Контакти знайшов тут на форумі. Парковкою задоволений, хоча вона і не дешева, але дешевша ніж в аеропорту Кишенева і у них є безкоштовний трансфер з/до аеропорту. По прильоту, не встигли отримати багаж, як трансфер вже чекав нас біля виходу. А через 20 хвилин, ми вже їхали на Київ.
Лефкада - без авто там робити нема чого. Жили в гарних апартах з окремим будинком в Лефкасі. Обкатали весь острів. популярні пляжі - чисто для фото...багато людей, спека і т.д.. Дуже сподобалась ця локація, туди і їздили постійно на пів дня - ТУТ
поділіться, будь ласка, апартами на Лефкаді (посилання, ціна), якщо не секрет