може хто підкаже, наскільки реально в літні місяці потрапити на паром на грецькі острови без попереднього бронювання? ну або макс якщо бронювати сьогодні на завтра.
Це дивлячісь на які острови.
З Кефалонії на Закінтос дуже бажано бронювати завчасно. З Лефкади на Кефалонію також.
А от з Кефалонії чи Закінтоса на материк, то взагалі без проблем.
Зазвичай великі пароми не треба бронювати, там вистачає, а ось маленькі локальні треба.
В Грецію, чи Албанію зі своєю ПВХлодкою та мотором до 5 к.с. Авантюра чи реально .
В Грецію, чи Албанію зі своєю ПВХлодкою та мотором до 5 к.с. Авантюра чи реально .
Позаминулого року бачив австрійця, який на Тасос притягнув катер в 1,5 рази більший, за gls яким він її тягнув. Не ПВХ, повноцінний морський катер чувак привіз.
Позаминулого року бачив австрійця, який на Тасос притягнув катер в 1,5 рази більший, за gls яким він її тягнув. Не ПВХ, повноцінний морський катер чувак привіз.
Таке, очевидно, вимагає реєстрації, ліцензії на використання, ще і подачі crew list на кожний вихід в море. В тому і питання - чи вимагає того ж самого ПВХ-надувнуха з мотором.
В грецькому морі надувнушки з мотором зустрічаються регулярно, але вони завжди - "тузіки" з яхт, а на яхті вже - є і реєстрація, і ліцензія у шкіпера, і crew list. Окремо надувнух - не бачив ніколи.
Всім привіт. Тему на пару сторіно не знайшов підходящу. Цей во..думаю про Грецію (яка суттєво подорожчала), але дружина хоче в Італію (на каблук). Хтось там бував? Які нюанси в порівнянні з грецією? Ну окрім того що це явно дорожче) Дякую.
Всім привіт. Тему на пару сторіно не знайшов підходящу. Цей во..думаю про Грецію (яка суттєво подорожчала), але дружина хоче в Італію (на каблук). Хтось там бував? Які нюанси в порівнянні з грецією? Ну окрім того що це явно дорожче) Дякую.
Якщо вже вирішив доїхати до каблука, то дивись тоді краще на Калабрію з західного боку.
Якщо вже вирішив доїхати до каблука, то дивись тоді краще на Калабрію з західного боку.
Так і дивимось і вже бронюємо. по 3-4 дні з різних боків, щоб масимально роздивитись все. Питання в мене мабуть простіше) От в Греції міг кинути авто де попало і навіть не закривати. А тут читаю дивлюс в цих інтернетах, що в італії і по дорозі до неї часто бьють вікна заради валіз туристів. Як там краще з авто поводитись? Дякую.
А Греція суттєво подорожчала за який період? Ато збираюсь, хотілось би знати на що розраховувати....
А Греція суттєво подорожчала за який період? Ато збираюсь, хотілось би знати на що розраховувати....
В порівнянні минулого літа це + 30% в тих місця де відпочивав. До прикладу Скала Фурка Халкідікі апарти минулий рік 105 евро - цей рік 168 евро І так далі.
Охтыжнихерасебе! И главное, шо везде наверное такой подъем по морям.