А Греція суттєво подорожчала за який період? Ато збираюсь, хотілось би знати на що розраховувати....
В порівнянні минулого літа це + 30% в тих місця де відпочивав. До прикладу Скала Фурка Халкідікі апарти минулий рік 105 евро - цей рік 168 евро І так далі.
Це за добу?
Вище дивись. Я тобі порекомендував їхати на Калабрію з західного боку. Ти сказав, що там і дивимось і бронюємо. Далі по тексту. З.И. Калабрія гуглиться на картах.
Та погуглив) Дякую. Але шось гугл нічого не показав. Зараз вже бачу. Ми дивились там і парочку варіантів забронювали. Поки до кінця не визначились з маршрутом. Але по 3 ночі в різних місцях побуваємо. Дякую.
Hello Sorry we didn’t sent you e-mail😘 We can reserve for you the 2bedroom apartment The price for 3 nights 30/06-3/07/2025 is 405 euro breakfast included 405-100(deposit)=305 euro you have to pay with check in
А цей рік вже так (писав 21.03.2026)
Hello!! Nice to hear from you!! We are all well!!! The price for the 2 bedroom apartment from 11/7-30/7/26 is 170 euro per night but it’s not available at the moment We have the quadruple split level available 29/6-8/7
Це для мене дуже дорого.Мій бюджет 70-80 євро ніч.Живу тільки в апартах,отелі не люблю.
Це для мене дуже дорого.Мій бюджет 70-80 євро ніч.Живу тільки в апартах,отелі не люблю.
Так це як апарти. Хочеш зі сніданком, хочеш без. У нас умова одна присутня завжди в виборі - наявність басейну.
У нас умова одна присутня завжди в виборі - наявність басейну.
о. а розкажіть, навіщо басейн біля моря? завжди було цікаво. Люди їдуть хз скільки км, в іншу країну, вибирають близкість до моря, і потім.. тусуються в басейні, який можна знайти у себе в місті навіть. Я цього не можу зрозуміти, розкажіть, що я пропускаю?
о. а розкажіть, навіщо басейн біля моря? завжди було цікаво. Люди їдуть хз скільки км, в іншу країну, вибирають близкість до моря, і потім.. тусуються в басейні, який можна знайти у себе в місті навіть. Я цього не можу зрозуміти, розкажіть, що я пропускаю?
Напевно,для дітей.
Підкажіть будь ласка чи функціонує зараз переправа Орлівка-Ісакча. Чи запитують на кордоні тех огляд на автомобіль?
Напевно,для дітей.
Так і є. Для дітей. Та і самі любимо в ньому тусити. Для нас море це 20% часу, який ми проводимо там. інші 20% це басейн. 60% це прогулянки, поїздки по місцю, і т.д.. Не вміємо ми тюленем лежати на пляжі от і до.