Stargazer 15.08.2025 13:47 пишет: Вийшов Чужий:Земля. Вже є дві серії з перекладом на українську. В цілому дух перших двох фільмів збережений і дуже гарно збережений. Ну да, є логічні діри, куда без цього. Але в цілому картинка гарна, мені сподобалось.
Дуже непогано, дякую
Тільки з 5 серії почались "ті" чужі (оригінальні 1, 2 частини), до того якийсь тінейджерський псіхоз
ого, т.е. таки стоит дотянуть до 5й серии? а то я после второй решил не смотреть дальше, бо это совершенно какой-то ужас нудный.
Так, перший сезон - норм, зайшов. Другий - якщо не дивився, то і не треба. Скукота. Так само було з серіалом "Russian Doll" з цією ж актрисою. Перший сезон бомбічески класний, таке собі переосмислення "Дня Сурка", а другий - треш і угар, навіть додивитись не зміг.
Згоден. Другий сезон дивитися не варто, але я вже почав і залишилося 2 серії, то доб'ю вже
wild turkey вполне себе ничо, и от него же детективные способности обостряются а вот скажем гленливет, который тони сопрано все время пил - ну типа да, вкусный, но и не восторг. я вобще люблю посмотреть шо люди пьют в сериалах, потом попробовать
Hammer 21.09.2025 14:24 пишет: wild turkey вполне себе ничо, и от него же детективные способности обостряются а вот скажем гленливет, который тони сопрано все время пил - ну типа да, вкусный, но и не восторг. я вобще люблю посмотреть шо люди пьют в сериалах, потом попробовать
Треба буде спробувати, бо не пив ще. Ця дістілері 55 міль від мене
Yura-8 15.10.2024 14:25 пишет: "Король Талси" 2 сезон (5серій вже є) Кому зайшов 1 то 2й в принципі все те саме. Слай конечно молодца, в 78р. ще махатись в кіно це конкретно уважуха
цікаво, якщо не зважати на часові рамки (4 роки). ну і тема першого нападу не розкрита, то мабуть буде продовження. головний герой - прикольний чувак. діалоги гарно прописано.
цікаво, якщо не зважати на часові рамки (4 роки). ну і тема першого нападу не розкрита, то мабуть буде продовження. головний герой - прикольний чувак. діалоги гарно прописано.